Már a próbafelvételek is elkészültek.



Pár nappal ezelőtt jött a hír, hogy  a Szomszédok visszatér a képernyőre, és már a próbafelvételek is elkészültek. Mint kiderült, a folytatás valójában egy 25 perces riportfilm, ami december 31-én este fél tíztől lesz majd látható a Life TV műsorán.  A készítők azért választották ezt a dátumot, mert 1999. december 30-án került adásba a Szomszédok sorozat utolsó epizódja, és a huszadik évforduló megér egy emlékadást. 

A riportfilmben feltűnik majd a Vágási család, azaz Nemcsák Károly, Ivancsis Ilona, valamint Trokán Péter, Fehér Anna, Frajt Edit és Pásztor Erzsi is, és olyan jelenteket is bemutatnak, amik korábban nem kerültek adásba.
A Szomszédok a valaha volt legkedveltebb és legnézettebb sorozat. Magyarországon nemcsak az idősek, hanem a fiatalok is ismerik Pásztor Erzsit, vagyis Janka nénit, vagy Trokán Pétert, pontosabban Jánost, az erdészt. Valóságos branddé vált a sorozat, hisz nem tudunk úgy nézelődni a neten, hogy ne lássunk egy-egy szomszédos viccet vagy reklámot - nyilatkozta  Horváth Ádám rendező egykori munkatársa, Bujtás János.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!