Nagy meglepetés a népszerű sorozatban.



11 év után tér vissza a Barátok köztbe egy régóta 'halott' szereplő
Extra hosszú adással ünnepli a sorozat, hogy 20 éve folyamatosan megy, és olyan karaktereket láthattok, akik évek óta nem szerepeltek benne.

Húsz éves a Barátok közt, az egyik legnépszerűbb, és a legrégebben futó magyar gyártású sorozat. Nemrég a Fókusz Pluszban néhány jelenetet mutattak az október 26-ra, péntekre tervezett részből amelyben rég nem látott szereplők bukkantak fel.

Berényi Miklós mellett ült egy nagy asztalnál a sorozat ikonikus helyszínén, a fiktív Rózsa Bisztróban több olyan szereplő is, aki 'meghalt' a sorozatban, többek közt a Magdi anyust alakító Fodor Zsóka és a Ludwigot megformáló Zubornyák Zoltán, de feltűnt sokak kedvence, a Tónit alakító Dósa Mátyás is.

'11 éve szálltam ki a sorozatból és most Szerencsés Gabriella (kreatív producer) keresett fel, hogy jelenjek meg újra a Barátok köztben' - mondta Dósa Mátyás.

'Nagyon örültem a felkérésnek, ugyanis titkon mindig vágytam arra – ha csak egy epizódra is – de visszakerülhessek a produkcióba. 2007-ben a karakterem, Tóni váratlanul halt meg és nem igazán volt lezárva az ő története.

Az elmúlt években, amikor időnként az RTL Magyarország székháza környékén jártam, a régi idők emlékei miatt, rögtön megdobbant a szívem. Most pedig, hogy egy napig újra a Barátok közt stúdiójában forgathattam, nagyszerű időutazás volt számomra.' Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!