A kulisszák mögött is folyamatos volt a konfliktus.



Állandó szócsaták, akadékoskodás és hisztik – bennfentesek szerint ez jellemezte Sztárek Andrea kétéves tartózkodását az RTL Klub napi sorozatában. A színésznő a Barátok közt-ben dr. Morócz Emíliát alakította, aki 2016 elején Bartha Zsolt történetszálán csatlakozott a sorozathoz mint börtönpszichológus.

A színésznő sértődötten nyilatkozott a távozásáról.

Azt mondta, a kora miatt válik meg tőle a produkció, ami neki nagyon rosszulesik. Ez önmagában is furcsa, hiszen, hogy csak egyetlen példát említsünk, a Várkonyi András által alakított Vili bácsi sem éppen húszéves.

A Barátok közt elmúlt 17 évében nemigen volt még olyan Barátok köztös színész, aki ennyi haraggal a szívében távozott. Gyanítani lehet, hogy más is történt a kulisszák mögött.

Állítólag az RTL Klub folyosóin nyílt titok, hogy Andrea finoman szólva sem jött jól ki a kollégáival.

– Folyamatosan kiabált, ha nem tetszett neki valami, tőle volt hangos a stúdió. Haragjának éppúgy áldozatul estek a színészkollégái, mint a készítők. Állandó volt a gyakorlatilag minősíthetetlen hangnem. Ko­rábban Rozgonyi Ádámmal, aki pár évig volt a sorozat producere, egy párt alkottak, talán ezért, vagy bármi másért, úgy érezte, hogy beleszólhat a történet folyásába – mondta informátorunk, aki azt is elárulta, befolyása révén nemcsak több és hangsúlyosabb szerepet akart a karakterének, hanem azt is megmondta, hogy szerinte me­lyik kollégája való a sorozatba és melyik nem.

Az 57 éves művésznő így reagált az állításokra: – Az igaz, hogy szövegíróként is részt vettem a Barátok közt készítésében, de teljesen hivatalosan. Évekkel ezelőtt írtam egy próbamunkát, ami tetszett a forgatókönyvíróknak, így dialóg- vagy­is párbeszédíró lettem. Ezt persze azóta nem csinálhatom, hogy Rozgonyi Ádám távozott a sorozatból – mondta lapunknak Sztárek, hozzátéve: szerinte szemen szedett hazugság, hogy ő kiabált volna a stúdióban.

 A névtelen informátor szerint több kollégájával került konfliktusba, és ordítozott is a stáb tagjai­­­val. A színésznő szerint ez nem igaz, csak az fáj a produkciónak, hogy hiányzik a nézőknek.

– Egyet nem értés lehet, hogy volt, ez is az alkotófolyamat része, de soha nem emeltem fel a hangomat. Ezek mind koholt vádak! Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!