Általában kétféle módon dönthetünk: jól vagy rosszul. Rád mi jellemző?



Figyeld meg a képet és válaszd ki, mit tennél először! Aztán nézd meg, mit árul el rólad.

1. Levenném a tűzről a vízforralót!

Ha ezt tennéd, azt jelenti, hogy te egy szenvedélyes személyiség vagy, aki hamar dühbe gurul és gyorsan dönt, anélkül, hogy kételkedne döntése helyességében. Senki és semmi nem állíthat meg döntéseid során, ha el szeretnél érni valamit. Nem szereted az egyhangúságot, mindig biztonságra vágysz, és rosszul tűröd a meglepetéseket. Igyekszel minden tevékenységedet előre megtervezni, hogy ne ütközhess akadályokba.

2. Felveszd a telefont!

Ha erre esett a választásod, akkor te egy olyan személy vagy, aki mindig arra koncentrál, amit éppen tennie kell, ugyanakkor szereted diplomatikusan intézni a dolgaidat. Mivel minden figyelmedet a munkádra összpontosítod, ezért nehezen tűröd, ha közbejön valami. Könnyedén kommunikálsz a körülötted lévőkkel, szeretsz hasznos kapcsolatokat kialakítani, melyekkel a figyelem középpontjába kerülhetsz.

3. Lecsitítod a gyereket!

Ha először ezt tennéd, akkor te minden bizonnyal egy nyugodt személyiség vagy, aki mindig tudja melyek a prioritások. Szeretsz segíteni másoknak és kész vagy feláldozni önmagad mások boldogságáért. Megrögzött családcentrikus alkat vagy, aki fél a magánytól, ezért igyekszel mindig valakit magad körül tudni. Számodra egy családi est sokkal többet jelent, mint egy buli lehetőség.

4. Rászólsz a kutyára!

Ha ezt tennéd először, ez azt jelenti, hogy olyan személyiség vagy, aki nehezen tűri a rendetlenséget úgy a házban, mint az életében, és szeret mindent irányítása alatt tartani. Mindenre tudod a választ és nem nyugszol, amíg úgy nem alakulnak a dolgok, ahogyan te szeretnéd.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!