HP műsorába haldokolni, gyászolni, alkoholizmusról és nemi erőszakról vallani jártak az emberek. HP egy évtizeden át gyártott személyes tragédiákból showműsort, most pedig hirtelen bezár a bulvárbazár, intimitássá válik a magánélet.



"Elérkezett a pillanat. Hajdú Péter, aki egy ország életébe tolakodott be a gátlástalan bulvárnyomulásával és a nagy ívben demonstrált boldogságával, néhány napra valóban érdekessé vált, hisz míg ő a Balaton Soundon verette az ütemet, legféltettebb zsákmánya kamionra pakolta ingóságait, s elhagyta a családi fészket.

Hajdú, aki az elmúlt tíz évben az ország valamennyi szennyes médiafelületét végighaknizta a nőügyeivel, az álomházasságával, az egzotikusabbnál egzotikusabb utazásaival, reggelijével, ebédjével, vacsorájával, csodálatos gyermekeinek fürdőruhás fotóival és még megannyi érdektelen, hazug faszsággal, váratlanul olyan helyzetben találta magát, amelyben az általa emberi húsra, vérre, könnyre és nyomorra szoktatott bulvárzabáló tömeg nyálcsorgatva várja az álomszakítás szaftos részleteit.

Csakhogy Hajdú Péter, a bulvár magyarországi koronahercege ezúttal nem közlékeny. Megértést kér, és azt, hogy mindenki tartsa tiszteletben az ő házasságának a válságát. Hajdú Péter műsorába haldokolni, gyászolni, alkoholizmusról és nemi erőszakról vallani jártak az emberek. Hajdú Péter egy évtizeden át gyártott személyes tragédiákból showműsort, most pedig, amikor életében először érdekes lett az emberek számára, amikor az ő ajtaján kopogtat a sok kis wannabe Hajdú Péter, hirtelen bezár a bulvárbazár, intimitássá válik a magánélet, többé nem küldetés a privát nyomorból pletykát gyártani. Ha másnak a gyereke hal meg, az természetesen a közvéleményre tartozik, az ő házasságának a válságát azonban mindenki tartsa tiszteletben. Íme az antiszociális személyiségzavar müködése a boncasztalon: a szociopata a „tartozik” és a „követel” rovatok közül csakis az utóbbit ismeri.

Szöveghűen idézem a szárnyaszegett Fenevad szavait: „Megkérem a kollégákat és az újságírókat, hogy tartsák tiszteletben, hogy nem akarok róla beszélni.” Bevallom, személyes sikeremnek könyvelem el a fenti vallomást. Hajdú Péter valaha újságírónak nevezte magát, de úgy tűnik, van, amit megtanult az évek során. Kollégák alatt persze sejtelmem sincs, vajon kiket ért, ha tippelnem kell, talán Vujity Tvrtkót és Frei Tamást. Lehet, hogy működik valamiféle titkos szakmai kollegialitás a médiapszichopaták között? Holló a sérült hollónak kivájja-e a szemét? Hajdú Péter vajon mit tenne fordított helyzetben?" Forrás: Puzsér Róbert Facebook 

NEKED MI A VÉLEMÉNYED? ► KÉRJÜK LÁJKOLD, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!