Vannak köztünk emberek, akik sziklaként állnak a szélviharban, és akiket lehetetlen kibillenteni a belső egyensúlyukból. Bármi is történjék, ők megtalálják a mentőövet a folytatáshoz, és nem adják fel a reményt. Bár az élet őket is próbára teszi, és eléjük is gördít nehézségeket, úgy tűnik, ők gyorsabban rálelnek az optimizmusukra és a jólétükre, függetlenül attól, hogy mi történik körülöttük.

Nina Kahn, asztrológus úgy véli, hogy a hozzáállásunkat az élet dolgaihoz a születési jegyünk befolyásolja. A tűzjegyűek például arról híresek, hogy nagyon szenvedélyesek, rugalmasak és extrovertáltak - mind olyan tulajdonságok, amelyek hozzájárulhatnak a nagyobb boldogsághoz.

Ami a bolygókat illeti, a Jupiter vidám bolygónak számít, optimizmust és jó hangulatot hoz a jegyekbe, amelyeken áthalad. A születési horoszkópodban jól elhelyezkedő Jupiter előnyt jelenthet abban, hogy több boldogságot tudsz érezni.

Persze nem csak a csillagjegy a meghatározó tényező a boldogsághoz való hozzáférésben, de ha egyetlen jegyet kellene választania ezen a téren, Nina Kahn asztrológus a Nyilast emelné ki - a kaland, a szórakozás és a felfedezés felé orientált tűzjegyet, aki gyakorlatilag verhetetlen az öröm és az optimizmus szempontjából. Íme, miért a Nyilas a horoszkóp legboldogabb csillagjegye:

1. Az örök optimista

Az örök optimista és szerencsét hozó Jupiter bolygó által uralt Nyilasok általában pozitív és reményteljes életszemlélettel rendelkeznek, és könnyebben megőrzik a félig tele pohár mentalitást, még akkor is, ha nehézségekbe ütköznek.

A kozmikus íjász által szimbolizált jegyként a Nyilas magasra tör és rendkívül ambiciózus. Nem fél a kudarctól - még ha el is szalasztja az esélyét, tudja, hogy valami új és izgalmas helyen fog kikötni.

Ez a jegy mindig hajlandó kockáztatni, hogy kipróbáljon valami újat. Ráadásul mivel a Nyilas a változékony csillagjegyek egyike, tudja, hogyan kell sodródni az árral, és alkalmazkodni az új helyzetekhez, ezért a nehezebb pillanatok sem keserítik el.

 

2. Szeret ünnepelni

Egyetlen jegy sem ünnepel jobban, mint a Nyilas. A szórakozás szinte mindig prioritást élvez számára. A Nyilas évszaka ráadásul átfedésben van az ünnepi időszak javarészével, ami újabb ok számára arra, hogy ünnepi hangulatba kerüljön, és összekapcsolódjon a körülötte lévőkkel.

3. Nyitott az új kalandokra

A Nyilasok szabad szelleműek, ezért sosem fáradnak bele a felfedezésbe. Ritkán mondanak nemet arra a lehetőségre, hogy valami újat és izgalmasat tapasztaljanak meg. Imádnak új emberekkel találkozni, új dolgokat kipróbálni és egzotikus helyekre ellátogatni.

Valójában a Nyilasok számára szinte rémálommá válik, ha ugyanabban a rutinban ragadnak. Élvezik az új élményeket, és állandóan mozgásban vannak, gazdag és izgalmas életet élnek.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!