Válaszd ki a legboldogabbat, és nézd meg, mit jelent a döntésed.



Hogy mit jelent számodra a szeretet és a boldogság, az nagyon sok tényezőtől függ: a neveltetésedtől, a tapasztalatodtól, az érzelmi intelligenciádtól, de még a társadalmi helyzetedtől is.

Válaszd ki a legboldogabbat, és nézd meg, mit jelent a döntésed.

1. pár

A szeretetet kétirányú utca számodra: azt vallod, hogy a szerető boldogsága a szeretett ember boldogságától függ. Ez fordítva is igaz. A kapcsolatodat a kedvesség, a kényelem és a közös móka jellemzi, de nem adod fel az önállóságodat. A szerelem egy fontos része az életednek, de nem hagyod, hogy kiszorítson más, számodra lényeges dolgokat.

2. pár

Hiszel az örökkévaló szeretetben. Mindig készen állsz mindent megtenni, hogy partnered boldog legyen. Soha nem adod fel, ha valami rosszul megy. A kapcsolatért hajlandó vagy küzdeni, és elvárod, hogy a másik fél is így viselkedjen. Szuper erőt érzel magadban, amikor szeretnek és bátor vagy, amikor te szeretsz.

3. pár

Őszinteség, egyszerűség és szépség jellemzi a kapcsolatodat. Amikor érzed a szeretetet, az megkétszerezi az erődet. Semmilyen probléma nem tántoríthat el! Hiszen a gondok közös megoldásában, kibeszélésében. Nincs nagyobb boldogsága számodra, mint tudni, hogy szeretnek. De csakis olyan szeressen, aki önmagadért szeret!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!