Ha érintett vagy, már biztosan észrevetted...



Minden csillagjegyhez tartoznak jó és kevésbé jó tulajdonságok. Ennek a három csillagjegynek kicsit nehezebb a természete, de szeretettel és türelemmel ők is kezelhetőek. 

Skorpió

Természetükből fakad az őrültség, önimádat és a könyörtelen, hidegvérű hozzáállás. A Plútó gyermekei nem félnek a nehézségektől és bármilyen áldozatot képesek meghozni, hogy elérjék a kitűzött céljukat.

Ezen csillagjegy képviselőivel hihetetlenül nehéz megtalálni a közös hangot, mert mindig csak bírálnak és sértegetnek. 

Kos

A harcos Mars gyermekei képesek egy pillanat alatt elpusztítani mindent, amit éveken keresztül kitartó munkával építettek fel. Ház, család, karrier – a Kost nem érdekli, hogy mit is rombol le.

A kitűzött cél érdekében ez a tüzes jegy hihetetlen erővel gázol át másokon. A Kosoknak úgy általában mindig igazuk van. Aki velük él együtt, soha nem unatkozik: körülöttük mindig zajlik valami nem hétköznapi. A Kosok ráadásul imádnak vitatkozni.

Oroszlán

Mindig és mindenben a középpontba akar kerülni. Mások véleménye számára csak üresen csengő szavak, nem érdemes ezekre időt és energiát pazarolni.

Egyéni ambíciói valóra váltása érdekében nem ismernek akadályokat. Az életük állandó harc, ahol folyton győzni szeretnének.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!