A tibetiek szerint a lélek 9 alkalommal reinkarnálódik, minden újjászületés különböző karmikus feladatokkal jár együtt.



A 9-es számrendszeren alapuló Mewa-táblázat segítségével megtudhatod, hogy hányadik reinkarnációdat éled, és mi tulajdonképpen a sorsfeladatod.

Az alábbi táblázatban nézd meg, hogy a születési éved alapján hányas számhoz tartozol!

1. Mewa

Nyugtalan és pesszimista, nem túl ambiciózus személyiség vagy. Bármilyen helyzethez alkalmazkodsz, kívülről rugalmasnak tűnsz, de belül egy igen makacs személyiség lakik benned. Nehéz gyerekkorod volt. Hajlamos vagy a betegség kialakulására, és ha nem vigyázol magadra, könnyen a függőségek rabjává válhatsz. Problémás szervek a vesék és a húgyutak, ezekre fokozottan figyelned kell. Hajlamos vagy a depresszióra, állandó odafigyelésre és szerelemre van szükséged. Karmád szerint egy szerény életformát élsz, amikor dolgozol szükséged van a csendre, hogy pontosan meg tudj tervezni mindent.

2. Mewa

Barátságos, de nem vagy ambiciózus személyiség. Nem szeretsz kezdeményezni, a hagyományos életszemléletet részesíted előnyben, könnyen el tudsz veszni a részletekben. Életcélodnak tekinted a szolgálatot, ezért valami segítő pályán fogsz elhelyezkedni. Leginkább 45-47 éves korodban fogsz kiteljesedni. Hajlamos vagy a krónikus fáradtságra, energiahiányra, a bőrrel, hajjal, és a bélrendszerrel kapcsolatos betegségekre. Közepes életszínvonalon élsz, nem tulajdonítasz túl nagy jelentőséget a pénznek, de könnyen rabja lehetsz a szerencsejátékoknak. A természettel, mezőgazdasággal, vagy a nyilvános szerepléssel, emberekkel kapcsolatos munka lehet a legjobb számodra.

3. Mewa

Független, optimista és örök fiatal személyiség vagy. Állandóan pezsgő társadalmi életet élsz, sokat beszélsz, aktív, szervezkedő típus vagy. Kissé intoleráns vagy, nehezen fogadod el a dolgokat, ha nem úgy alakulnak, ahogy szeretnéd. Sok hullámvölgyön mész keresztül, 34-38 éves korodban fogod a legjobban érezni magad. Fizikailag egy igen erős személyiség vagy, de mentális szinten kisebb problémákkal küzdhetsz, könnyen a káros szenvedélyek csapdájába kerülhetsz. A pénzre nem tudsz vigyázni, ami van, hamar elköltöd, sok adósságot halmozol fel. Olyan munkakörben érzed jól magad, ahol kreatív eszközökkel tudod kifejezni önmagad. Leginkább tanári, zenész, írói, vagy művész pályát választasz.

4. Mewa

Egy átlagosnak mondható személyiség vagy, szeretsz beolvadni a tömegbe. Határozatlan és kissé instabil vagy, sokszor érzed magad fáradtnak, gyengének. A legjobb életkor a 38-dik év. Reggelente különösen ingerlékeny vagy, nem sok energiát fektetsz azokba a dolgokba, amik nem érdekelnek. Légzőszervi és bélrendszeri problémákkal küzdhetsz, és könnyen elkapod a vírusos megbetegedéseket is. Nehezen tudsz tartós kapcsolatot kialakítani, későn alapítasz családot. A tökéletes munkahely számodra a kommunikációhoz, az emberi kapcsolatokhoz, a rendezvények szervezéséhez kapcsolódik.

5. Mewa

A végletek embere vagy, erős, ösztönző személyiségként tekintenek rád az ismerőseid, de van, amikor teljesen elveszted a motivációdat, egyáltalán nem érdekel semmi, és ilyenkor mások támogatására szorulhatsz. Hajlamos vagy a függőségekre, hatalmukba keríthetnek a szerencsejátékok. A munkahelyeden vezető beosztásban dolgozol, felnéznek rád az emberek, de nagyon kell vigyáznod, hogy ne billenj ki az egyensúlyodból. Hajlamos lehetsz a bélrendszeri betegségekre, a daganatos megbetegedésekre, a magas vérnyomásra. Életed 42 éves korodra teljesedik ki.

6. Mewa

Lelki beállítottságú, intuitív személy vagy. Mindig magasra teszed a mércét magaddal és másokkal szemben is, rettegsz a kudarcoktól. 40 éves korodban leszel a legsikeresebb. Állandóan keresed az élet értelmét, mindig fejlődni szeretnél, nyugtalan természetű vagy, éppen ezért könnyen hatalmába kerítenek a lázzal, fejfájással, magas vérnyomással járó betegségek. Leggyengébb szerveid: tüdő, szív, csontrendszer. A szerelmi kapcsolataidban mindig dominálni akarsz, nagyon fontos számodra a hódítás. Leginkább hozzád illő foglalkozások: menedzsment, pap, jogász, tanár.

7. Mewa

Optimista személyiség vagy, erősséged a kommunikáció, a szép szavak által könnyen befolyásolod az embereket. Ha valaki nem figyel rád, nagyon dühös leszel, mindig kivívod a társaságban a központi helyet magadnak. 40 éves korod után találod meg igazán önmagad, ekkor kezdődik számodra a boldog élet. Nem vagy kitartó, éppen ezért nagyon sok kudarccal kell megküzdened. Betegségre hajlamos szervek: gyomor, vese, nemi szervek. Nagyon fontos számodra, hogy megtaláld a nagy őt, a szerelem szabaddá tesz, csak a megfelelő partner mellett tudsz kiteljesedni.
8. Mewa

Makacs és magabiztos személyiség vagy, nem könnyen változtatod meg a véleményed. Konzervatív gondolkodású vagy, sokszor manipulálsz másokat is. Ha valaki nincs egy véleményen veled, akkor azzal inkább nem barátkozol. Nagyon erős testalkattal rendelkezel, de az alábbi területeken azért akadhatnak problémák: hát-, és vállfájás, érelmeszesedés, idegproblémák, krónikus székrekedés. Nagyon fontos számodra a pénz, mindig jól átgondolod a befektetéseidet.

9. Mewa

Érzéki megjelenésed van, éppen ezért sokan bolondulnak utánad, a fényűző életed is irigylik, viszont nem tudják, hogy a felszín alatt mi rejtőzik. Nagyon impulzív és intoleráns vagy, sokat vársz el másoktól és önmagadtól is. Ha nem éred el azt a szintet, amire vágysz, nagyon csalódott tudsz lenni. Életed során idegrendszeri problémákkal, álmatlansággal, szív-, és szemproblémákkal küzdhetsz. Féltékeny és birtokló személyiség vagy. Neked való foglalkozások: író, színész, diplomata, művész.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!