Tudd meg, mire számíthatsz!



2021 utolsó hónapja pozitív energiával, tiszta gondolatokkal köszön be. A legtöbb csillagjegy harmonikus párkapcsolat kibontakozásnak, és szakmai előrelépésnek örülhet. 

Kos

Hihetetlen energiákat tartogat a december Olyan kreatív ötletek pattannak ki a fejedből, amelyek az egész életedet meghatározzák, és ebben a lehető legnagyobb mértékben a csillagok is támogatnak. A környezetedben jelentős változás történhet. Figyelj az egészségedre, mert hajlamos lehetsz a túlevésre. Próbálj egy kicsit több időt tölteni a pároddal, ne hanyagold el!

Bika

Ebben a hónapban az lenne a legfontosabb, hogy egy kicsit befelé fordulj, végezz egy kis önvizsgálatot, és megszabadulj azoktól a dolgoktól, amelyek már nem szolgálják a hasznodat. Törekedj az érzelmi egyensúly kialakítására, engedd, hogy a spiritualitás vezesse az utadat. Vigyázz az egészségedre, most nekifoghatsz egy életmódváltásnak. Mozogj többet! A család ebben a hónapban is fontos szerepet játszik. Néhány régebbi problémát is sikerül megoldani.

Ikrek

Az élet minden területén harmonikus időszak vár rád. Sokkal több időt töltesz a családoddal és a barátaiddal, kapcsolataid megerősödnek, és sokkal mélyebbé válnak. Pénzügyileg is úgy tűnik, hogy a dolgok rendeződnek és jó irányba haladnak. Igazán nyugalmas heteknek nézel elébe.

Rák

A december egy igen kiszámíthatatlan időszak lesz számodra. Az biztos, hogy ebben a hónapban ki kell lépned a komfortzónádból, olyan híreket kaphatsz, amelyek egyszerűen megkövetelik a rutin megváltoztatását. A családi életedben kisebb feszültségekkel fogsz szembesülni, fontos, hogy bármi történjen is, tartsatok össze a pároddal. Nagy türelemre lesz szükséged.

Oroszlán

Csak óvatosan alkoss véleményt másokról, mert könnyen megtörténhet, hogy azzal sértesz meg egy hozzád közelálló személyt, amivel nem is gondolnád. A magánéleted nagyon jól alakul, ez a hónap alkalmas lesz a régi sérelmek feloldására is. Az egyedülálló Oroszlánok most könnyen ismerkednek, az év utolsó hónapjában akár új kapcsolatok is születhetnek.

Szűz

Nagyon jó hangulatban zárul az év számodra, optimista vagy, tele tervekkel annak ellenére is, hogy a pénzügyi dolgaid nem éppen úgy alakulnak, ahogy szeretnéd. A legnehezebb időkben is képes leszel mindig megtalálni az egyensúlyt. A párkapcsolatodban harmónia uralkodik. Az egészségedre fokozottan ügyelj! A téli hideg kihívásokat tartogathat számodra.

Mérleg

Állíts fel fontossági sorrendet az életedben, első helyre kerül az egészséged, és ezt követi a magánéleted. Nagyobb hangsúlyt fektetsz az egészséges ételekre, a testmozgásra, és odafigyelsz arra, hogy legalább napi 8 órát aludj. Ha egészségesebbnek érzed magad, visszatér a lelki nyugalmad is, amit a környezeted is érezni fog. Feltűnhet az életedben egy rég látott ismerős!

Skorpió

Az élet minden területén élvezheted a csillagok támogatását. Pénzügyi téren is sikereket könyvelsz el. Új szokás bevezetésére remek időszak! Ügyelj arra, hogy ne a négy fal között töltsd a napjaidat! Iktass be egy kis sétát minden nap - új ismeretségekre is szert tehetsz közben. Egy dologra figyelj oda: rendszeresen mérd a testsúlyod, mert hajlamos lehetsz a túlevésre.

Nyilas

Úgy érezheted decemberben, mintha egy mini vakáción lennél. Úgy tűnik, mintha semmi újdonság, vagy a rutinodat felzaklató dolog nem történne az életedben. A magánéletedben most meg kell hoznod néhány fontos döntést, hiszen még mindig sok olyan múltbeli emlék van, amely álmatlanságot okoz.

Bak

Egy olyan időszak vár rád, amit nagyon fogsz élvezni, végre úgy érzed, hogy kiteljesedhetsz, és teljesen önmagad lehetsz. Új szemlélettel zárhatod az évet: ne legyenek nagy elvárásaid, tanulj meg örülni az apró örömöknek. Meglátod, így sokkal élvezetesebb lesz az életed! Szerencsét hozhat a hónap  - ha szoktál lottózni, most lehet, hogy megtalál egy nagyobb nyeremény is.

Vízöntő

Próbálj egy kicsit tudatosabb lenni, szervezd meg az életed, és mindenben, amit teszel, törekedj a kiegyensúlyozottságra. Minél diplomatikusabb vagy, annál inkább el tudod kerülni a konfliktusokat a körülötted élőkkel. Nagyon sok munkád lesz, de a pontos tervezés segít átvészelni ezt a felgyorsult időszakot. A kiszámíthatatlanság lesz az állandó társad januárban. A párkapcsolatodban uralkodó feszültségek elkerülése érdekében próbáld megőrizni a lelki békédet.

Halak

Az életed egy felfelé ívelő görbe, és ez az emelkedés 2022-ben is folytatódik. Persze lesznek akadályok, amelyekkel meg kell küzdened, de alapvetően pozitív változással fogsz szembesülni. Apróbb pénzügyi nehézségek léphetnek fel, de sikeresen meg fogod oldani. Egy jó tanács: több mozgásra van szükséged! legalább egy kiadós séta férjen be minden napodba.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!