Emlékezetes időszak lesz ez az életükben.Az őszi és téli hónapok csodás változásokat tartogatnak a legtöbb csillagjegynek, de van 4 csillagjegy, akik boldogságra, sikerre és vidámságra számíthatnak.

Kos

A kos számára ez az év eddig átlagos volt, de a téli hónapokban sikerek várnak rá. Munkahely változásra, vagy pedig előléptetésre számíthat, ami mindenképpen magasabb jövedelemmel jár majd. A téli hónapok nyugalmat és boldogságot tartogatnak ennek a csillagjegynek, ami most rá is fér. Egy kicsit foglalkozzon magával is, mert a saját álmait mindig elhanyagolja másokért. Néha túlságosan lefoglalja a család és a tennivalók, azonban most eljött az idő, hogy a saját álmait váltsa valóra.

Bika

A bika számára ez az év eddig tele volt nehézségekkel, de a téli időszak végre boldogságot, sikert és családi békét hoz számára. Úgy érezte, hogy bármibe is kezd, az sokkal nehezebben működik mint eddig, de ennek most vége, végre valóra válthatja az álmait. A sok munkának lesz eredménye, anyagilag sikeres és nyugodt időszakra számíthat. A családi élete jobb lesz mint valaha, most végre elég időt tölthet a kedvesével, ami számára elengedhetetlen.

Oroszlán

A tél folyamán az oroszlán meglepő sikereket érhet el. Eddig nem minden úgy alakult ahogyan ő szerette volna, de ez most megváltozik. Végre valóra válthatja a terveit, ebben az időszakban sikeres lehet. A pénzügyei is remekül alakulnak, így az év végén már nem kell annyira takarékoskodnia, mint eddig. Természetesen az nem árt, ha valamennyi pénzt félre is tesz, hiszen csak így alapozhatja meg a jövőjét. A magánélete is csodásan alakul, ez az oroszlánnak nagyon fontos, mert csak akkor teljesít jól a munkában, ha a társa is mellette áll.

Nyilas

Sok bizonytalanság jellemezte az elmúlt hónapokat, ám ez most változni fog: kitisztul a kép, egyértelmű célok mentén, határozott lépéssel halad előre a nyilas. Ötleteit a környezete is értékelni fogja, és ez olyan magabiztossággal tölti el, ami szinte szárnyakat ad majd neki. Magánéletében a megértés és a jó értelme vett nyugalom időszaka következik. Ez a tél a  testi és lelki feltöltődést hozza majd. A lendülete pedig kitart 2022-re is.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!