Nézd meg, hogy az 5 alapelem közül melyikbe tartozol!Azt mondják, hogy a születési évünk meghatározza a sorsunkat. A születési évünk utolsó számjegye rengeteg dolgot elárul a személyiségünkről attól függően, hogy az öt elem közül melyikbe sorolhatjuk magunkat.

A kínai antik naptár szerint öt elem létezik a fa, a tűz, a föld, a fém és a víz, az asztrológusok véleménye az, hogy ezek az elemek nem csak a természetre, hanem az emberekre is hatással lehetnek.
 

1. Föld – a születési év utolsó számjegye 8 vagy 9

A föld jegy szülöttei megbízhatóak és türelmesek, a föld ereje felruházza őket felelősségtudattal a hozzájuk közel álló emberek iránt. Ambiciózusak és idealisták, az intuíciójuk jól működik. Ezek az emberek értékelik az etikát és a fegyelmet, fel tudják használni a képességeiket. A pénzzel jó viszonyban vannak, takarékoskodóak. Nyugodt és kiegyensúlyozott életre vágynak és minden nap tesznek azért, hogy ezt meg is valósítsák. Kissé visszafogottak, csak a családjuk, szeretteik körében érzik jól magukat.

2. Tűz – a születési év utolsó számjegye 6 vagy 7

E jegy szülöttei mindig kalandra vágynak és soha nem utasítják vissza az új dolgokat. Aktívak és energikusak, öntörvényűek, szeretnek versenyezni és nyerni. A tűz jegy szülöttei nem szeretik a magányt, akkor érzik jól magukat, ha emberekkel vannak körülvéve és állandó mozgásban vannak. Családcentrikusak, intelligensek és barátságosak. A rossz tulajdonságuk az agresszivitásukban nyilvánul meg, ha valamit el akarnak érni, nem ismernek határokat, bárkin keresztülgázolnak.

3. Fa – a születési év utolsó számjegye 4 vagy 5

Azok az emberek akik a fa jegyében születtek nagylelkűek, etikusak és szeretik felforgatni a világot maguk körül. Szorgalmasak, mindig van elfoglaltságuk úgy gondolják, hogy a munkával hasznosíthatják az erejüket. A legjobb tulajdonságuk az önbizalom, “a fa emberei” megelégszenek azzal amijük van, nem akarnak különleges dolgokat, pedig sok minden érdekli őket. Az emberekkel lojálisak, soha nem egoisták, ideális csapatvezetők, törődnek embertársaikkal. A rossz tulajdonságuk az, hogy extravagáns emberek.

4. Víz – születési év utolsó számjegye 2 vagy 3

A víz jegy szülöttei bájosak és szimpatikusak, rugalmasak. Intelligensek és kreatívak, rengeteg dologhoz értenek. Számos filozófus és kitünő gondolkodású személyiség született a víz jegyében. Jól tudnak kommunikálni az emberekkel, meggyőzőek tudnak lenni. Figyelmesek és diplomatikusak. A nyugalom nagyon fontos a számukra, kerülik a problémás helyzeteket. A családjukkal szemben nagyon nyitottak, más emberek véleményével nem törődnek.

5. Fém – a születési év utolsó számjegye 0 vagy 1

A fém jegy szülöttei állhatatosak és függetlenek, mert erős karakterrel rendelkeznek. Szeretik magukat, de tisztelik az embereket. Állandó nyomás alatt vannak, mindig megvédik magukat. E jegy szülöttei szeretik a kiegyensúlyozottságot. Megbízhatóak, de nem szeretnek úgy élni mint mások. Amikor tudják mit keresnek, mit akarnak, akkor semmi sem térítheti le az útjukról őket, könnyen megoldanak minden problémát. Nem félnek az egyedülléttől, azt szeretik, ha az emberek elismerik a sikereiket. Ezeknek az embereknek a hiányossága, hogy soha nem tudnak leállni folyton pörögnek, ezért néha kiborítják a környezetüket. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!