Évekig verték és szexuálisan is bántalmazták a 3 gyermeküket, de az is előfordult, hogy patkányokkal, bogarakkal, vagy fekáliával etették őket…



A Fővárosi Törvényszék K. Rudolfot és feleségét is bűnösnek mondta ki 3 rendbeli szexuális erőszak, és 3 rendbeli kiskorú veszélyeztetése bűntettében, amiért mindketten 13 év fegyházat, és 10 év közügyektől való eltiltást kaptak!
A szülők évekig verték és szexuálisan is bántalmazták a 3 gyermeküket, sőt még az is előfordult, hogy patkányokkal, bogarakkal, vagy fekáliával etették őket. Súlyosan elhanyagolták a kiskorúakat, koszosan és tetvesen küldték őket iskolába.

A szülők leghamarabb a büntetés kétharmadának letöltése után szabadulhatnak, de több mint 8 évet biztosan rácsok mögött kell tölteniük. A szülői felügyeleti jogukat mindhárom gyerek esetében megszüntette a bíróság, és az ítélethirdetés után azonnal a börtönbe vitték őket.

Nevelése alatt álló, 12. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette és más bűncselekmény miatt emeltek vádat 2013. novemberében a házaspár ellen. A bíróság 2015 februárjában bűnösnek mondta ki a szigetszentmiklósi házaspárt, kiskorúak veszélyeztetésében.
Akkor 2-2 év börtönre ítélték őket, és mivel az előzetes letartóztatásban töltött időt a bíróság beszámította, a büntetést letöltöttnek tekintette.

Az elsőfokú bíróság szerint a vádlottak súlyosan megszegték a szülői kötelezettségüket, és a gyerekeket súlyosan bántalmazták, az elhanyagolásuk pedig veszélyeztette a fejlődésüket. A szemérem elleni erőszak és az erőszakos közösülés bűntette alól bizonyítottság hiányában felmentették a szülőket.
Tavaly márciusban a Fővárosi Ítélőtábla hatályon kívül helyezte az ítéletet, mert álláspontja szerint az elsőfokú bíróság eljárási szabályokat sértett a szexuális erőszak vizsgálata során, és új eljárást írt elő.

A bíróság szerint megállt a gyerekek vallomására alapozott vádirat minden borzalmas részletével együtt, és az is igaz volt, hogy rágcsálókkal etették a gyerekeiket. Az újabb ítélet még nem jogerős, de az ügyész még súlyosabb büntetéséért, a szülők és védőik pedig felmentésért vagy részleges felmentésért fellebbeztek.

A tárgyalás vezető bíró szerint a gyermekek beszámolója a borzalmakról „részletes és élményszerű volt”, a történteket a megalázott gyerekek alacsonynak számító intellektusuk és szocializáltságuk miatt nem tudták volna kitalálni…

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!