Az válaszod sokat elárul a családhoz való viszonyodról.



A családodhoz fűződő hozzáállásod sokat elárul a személyiségedről. Nézd meg alaposan a 3 képet, és próbáld meg kitalálni, hogy mely család hamis, vagyis hol érzed, hogy valami nincs rendben a családtagok között.


Ha az 1. családot választottad

Kedvesség és a nagylelkűség jellemez. Nagyon fontos, hogy adj másoknak Jobbá és szebbé szeretnéd tenni a világot, és ezért hajlandó vagy áldozatokat is hozni. A magasztos célok mellett néha zavarnak a családi problémák, és úgy érzed visszahúznak a szeretteid. Először a családban kell rendet tenni és megteremteni valamennyiőtök boldogságát, és csak utána tudsz a tágabb közösség számára hasznos lenni.

Ha a 2. családot választottad

Érzékeny ember vagy. Stabil és megbízható kapcsolatról álmodsz. Számodra az ideális család olyan, ahol a szeretet és a tisztelet minden helyzetben érvényesül. A család és a házasság intézménye nagyon fontosabb számodra. Ezért hajlandó vagy a karrieredet is feláldozni. Megbízható és hűséges társ vagy, azonban néha rossz barátokat választasz. Ne hagyd, hogy az emberek kihasználják a kedvességedet.

Ha a 3-as családot választottad

Komoly és átgondolt ember, aki többre értékeli az egyén belső tulajdonságait, mint bármi mást. Állandóan mérlegelsz. Hiszed, hogy a család az egyenlőség egyesülete, ahol mindenki véleménye számít. Szereted az idődet olyan emberekkel tölteni, akik megértenek, és azonos hullámhosszon vagytok. Legnagyobb hibád, hogy az érzelmeidet nem tudod kimutatni: melegségre és szeretetre vágysz, de ne feledd: a családod is ugyanezt akarja. A rációt néha tedd félre, és hagyd, hogy az érzelmek vegyék át az irányítást.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!