Elutasította a kemoterápiát, és a maga kezébe vette a gyógyulását.Jason Vale megdöbbentő története rávilágít a gyógyszermaffia korlátlan hatalmára.

Létezhet olyan, hogy valakit azért büntessenek meg, és hurcoljon meg a média, a gyógyszeripar utasítására, mert el merte mondani az igazat?

A New Yorkban élő fiatal férfit rákkal diagnosztizálták. Az élete azonnal darabokra esett, és sokan úgy gondolták ismerősei közül is, hogy hamarosan meg fog halni.

Végső stádiumban vették észre a betegségét, ezért már az orvosai szerint sem lehetett túl sok mindent tenni. Alávethette volna magát a kemoterápiás eljárásnak, de ő másképpen döntött.

Elhatározta, hogy ne adja fel, és élni fog. Rengeteget kutatott, mire kiderítette, hogy az ősi hunza törzseknél nem ismert betegség a rák. Egyszerűen nem tudják, hogy mi az.

Kiderítette azt is, hogy ez a titok az étrendjükben keresendő, mely igen nagy mennyiségben tartalmaz B17 vitamint, amiből rengeteg található a sárgabarack magban. Nagy mennyiségben szerzett be magának ezekből a magokból, és fogyasztani kezdte őket.

Ekkor jött a legnagyobb döbbenet: az orvosai a kontroll vizsgálatokon azt tapasztalták, hogy a tumorok drasztikusan zsugorodni kezdtek a testében.

Néhány hónap elteltével pedig teljesen eltűnt a rák Jason Vale szervezetéből. Jason tudta, hogy mi mentette meg, és voltak olyan orvosok, akik hittek a férfi történetének, hogy sárgabarack magokat fogyasztott, hiszen magától soha nem gyógyult volna föl, a spontán gyógyulások meglehetősen ritkák.

Jason később elinditotta saját weboldalát. Leírta gyógyulásának történetét. Aztán pedig elkezdett magvakat árulni a gyógymódot alátámasztva. Ez nagy hiba volt, ugyanis a gyógyszeripar tyúkszemére lépett. Széles nyilvánosság elé tárt egy olyan gyógymódot, melyet a gyógyszermaffia régóta próbált elnyomni. Ezért jogilag mindent megtettek azért, hogy Jason Vale börtönbe kerüljön.

Az FDA - Amerikai Élelem Ellenőrző hivatal - szerint, nincs olyan gyógymódja a ráknak, amely nem mérgező vegyületeken alapul, melyek forgalmazása illegális.

Törvénybe foglalták, hogy nem lehet természetes anyagról, főleg a B17-ről azt állítani, hogy gyógyítaná a rákot.

Jason Vale hibáját végül megtorlás követet, és 20 év börtönbüntetést szabtak ki rá. Forrás: avilagtitkai.com

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!