Az élet néha produkál olyan csodákat, amit a filmes forgatókönyvírók is megirigyelhetnének...Rob és Amanda 2011-ben találkoztak Las Vegasban a Cosmopolitan Hotel-ben, mindketten ott dolgoztak. A férfi a bárban dolgozott, Amanda pedig pincérnő volt, írta a Liftable.

Szinte azonnal egymásba szerettek, tökéletesen illettek egymáshoz. 2012-ben, néhány hónappal a találkozásuk után kapcsolatuknak nagy próbát kellett kiállnia. Rob megbetegedett, nagyon fájt a hasa és sokat fogyott. Egy év alatt 30 kg-mal csökkent a súlya.

Rob és Amanda több orvost is végigjárt, de senki sem tudta megmondani, mi lehet a probléma. Aztán egy sebész vizsgálta meg a férfit aki szörnyű dolgot állapított meg nála.

2012-ben 43 éves korában Robnál vastagbélrákot állapítottak meg, ami már a negyedik stádiumban volt.  A rák az egész szervezetben áttéteket képzett és a férfiért már nem sok mindent tudtak tenni, írta a Daily Mail.

Rob aznap este megértette, hogy nincs vesztegetni való ideje. Megkérte Amanda kezét és a lány igent mondott.

Rob két nappal később elkezdte a kemoterápiát, de sajnos az első tíz kezelés nem hozott eredményt. Ezt kellett volna folytatni és még egy másik terápiát is el kellett volna kezdeni de a pár ehelyett alternatív terápia mellett döntött.

Mindketten megváltoztatták életstílusukat, és vegán étkezést folytattak. Amanda 39 éves volt, de már ő régóta vegetáriánus volt. Az orvosok azt hitték mindketten megbolondultak, de három héttel később a rák Rob szervezetében 80%-kal csökkent, írta a Daily Mail.

2014 decemberében a ráknak már nyoma sem volt. Ma Rob elmondhatja magáról, hogy 5 éve nem volt beteg – az orvosok nem tudják elhinni, hogy ez lehetséges.

Rob gyógyulása után a pár gyermeket szeretett volna de úgy tűnt, hogy a kemoterápiás kezelések miatt Rob nem tudta barátnőjét természetes módon teherbe ejteni. Ezért a pár a mesterséges megtermékenyítés mellett döntött.

Amanda sajnos egy alkalommal elvesztette babáját de a második kezelés után kiderült, hogy ikreket vár. A gyerekek 2016-ban születtek meg és a pár végre boldogabb napok elé nézett.

Rob elmondta a Daily Mail-nek, hogy ő nem szeretné a veganista életmódot dicsőíteni, de nem hagyhatja figyelmen kívül azt, hogy gyógyulásához ez nagymértékben hozzájárult. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!