A színek kifejezik az egyéniségünket, és bizony a személyiségünkről is sokat képesek elárulni.



Annyi a dolgod, hogy első ránézésre válassz ki egyet az alábbi színes szívek közül, majd olvasd el a hozzá tartozó leírást.

1-es szív

Ha szereted a kék színt, akkor te a stabilitás híve vagy, és fontos számodra az erő is. Nem nagyon kedveled viszont a változásokat az életedben. Őszinte, megbízható vagy, aki kiáll az igazság mellett. Gyakran nosztalgiázol, mert szereted felidézni a múlt szép pillanatait.

2-es szív

Ha a lilát választottad, akkor kreatív, törékeny, empatikus ember vagy, aki törődik másokkal. Gyakran inkább másokon segítesz, a te problémáid megoldására később koncentrálsz. Szeretsz egyedül lenni, nagyon találékony, innovatív ember vagy.

3-es szív

A narancssárga az optimizmus színe. Tele vagy energiával, reménnyel. Remekül bánsz az emberekkel, közösségben érzed magad jól. Ami gondot szokott okozni az az, hogy vajon mások milyen embernek látnak téged.

4-es szív

A vörös arról árulkodik, hogy mennyire bátor, szenvedélyes, romantikus ember vagy, aki bízik önmagában, az erejében. A szerelem, a szeretkezés számodra nagyon fontos. Néha egészen rossz a modorod, amin nem ártana dolgoznod egy kicsit. Mindig elintézel mindent, amit aznap megtehetsz, ez viszont remek tulajdonság.

5-ös szív

A zöld szín választásával te a harmóniára szavaztál, mert ez jellemez leginkább téged. Mindig arra törekszel, hogy egyensúlyba hozd az életed, érzelmi és testi szempontból. Szereted a párodat, lojális vagy a barátaidhoz, és jól érzed magad emberek társaságában.

6-os szív

Ha sárga, akkor vidámság, jókedv, örömök, boldogság. Mindig az élet szebb oldalát nézed, éles eszű vagy, gyorsan tudsz reagálni az eseményekre. Önzetlen, békeszerető ember vagy, akinek a helyén van a szíve.

7-es szív

Ez pedig az arany ragyogó színe. Szeretsz emberek társaságában lenni, partikat szervezni és jókat beszélgetni másokkal. Azonban ügyelj arra, hogy kiket engedsz magad körül, mert nem mindenki a barátod, aki rád mosolyog.

8-as szív

A rózsaszín szín olyan embert takar, aki gondoskodó, szeret adni, de azért kapni is. Minden emberben meglátod a jót. A legnagyobb problémád az, hogy megtaláld az önbizalmadat, légy erősebb és bátrabb. Szereted a szabadságot, ezért tegyél is lépéseket, hogy élvezhesd annak csodáit.

9-es szív

Ez pedig a fekete színű szív. Szereted a dicsőséget, a sikert, a hatalmat, ezért olyan emberekkel veszed körbe magad, akik hasonlóan gondolkodnak, mint te. Számodra fontos a biztonság, és a belső világod értékei.

10-es szív

A fehérség mindent beborít. Szereted a tisztaságot, a rendet. Olyan vagy, akárcsak egy nyitott könyv, nem rejtegetsz semmilyen titkot, kiegyensúlyozott, stabil személyiséged van. Az egyetlen gondod, hogy hajlamos vagy a perfektcionizmusra, vagyis csak a tökéletessel vagy elégedett.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!