Kevesen tudnak róla, hogy a fül mérte milyen érdekességeket mutat meg.A fülcimpa a temperamentumodról árulkodik, így érdemes alaposan szemügyre venni!

A. nagy és vastag
A szerelmi élete irigylésre méltó. Nem szenved hiányt semmiben. Könnyen talál párt magának, és a szerelmi életét az elégedettség jellemzi. Nagyon jó szerető. Viszont el kell viselnie, hogy párja sokszor féltékeny.

B. kissé hosszúkás és keskeny.
A szerelem fontos az életében, de tud racionális döntéseket hozni, így a pillanatnyi hév nem ragadja el. A szerelemben kitartó. Ritkán csalódik, mert ösztönösen ráérez, mi a jó neki és mi nem. Megbízható, stabil partner.

C. kicsi, keskeny
Ha a fülcimpa olyan kicsi, hogy szinte nincs is, az egyszerű, szinte gyermeki lélekre vall. Az őszinteség jellemzi, és előfordulhat, hogy a naivitás is megjelenik a személyiségében. Könnyen bedől másoknak, ám ő senkit nem ver át, nem csal meg. Megbízható, kedves partner.

D. kettéágazó
Az instabilitás jellemzője a kettéágazó fülcimpa. Képtelen biztonságot nyújtani, inkább a csapongás jellemző rá. Nehezen nyílik meg mások előtt, érzelmeit nem tudja kimutatni. Sokáig keresi a nagy Ő-t, de ha elég kitartó, végül megtalálja. 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!