Ezt biztos nem tudtad, és meg fogsz döbbenni...



Elképesztő dolgot árul az ember személyiségéről a kisujjának hossza!
Furán hangzik, de meglepő dolgok derülnek ki az ember személyiségéről, és csak az egyik ujját kell megvizsgálni, a legkisebbet kézen lévő ujjak közül.

Állítólag ez nagyon pontos a személyiségjegyek olvasásakor. Nézd meg a kisujjad, és hasonlítsd össze a hosszát a gyűrűsujjaddal, de figyeld meg az alakját is. Lentebb találod a magyarázatokat.

Rövid

Rövid az az ujj , ami nem éri el a gyűrűsujj első percét. Ha rövid kisujjad van, akkor valószínűleg zárkózott vagy és szégyellős, de barátságos és jószívű vagy a barátaiddal. Az ilyen emberek nagy álmodozók, de ritkán tesznek valamit azért, hogy az álmuk valósággá váljon. Ha sikerül őket rávenni valamire, akkor viszont nagy sikereket és teljesítményeket érhetnek el.

Normális hossz
Normális a kisujj abban az értelemben, hogy eléri a gyűrűsujj első percét. Az ilyen kisujjú emberek érettek és stabilak. Nagyon nehéz megzavarni és befolyásolni őket, ezért emiatt gyakran távolságtartók és hidegek. Csak türelem kell ahhoz, hogy felfedjék a melegséget és kedvességet, amit ritkán mutatnak ki olyanoknak, akiket nem ismernek.

Hosszú

A hosszú ujj az, amely meghaladja a gyűrűsujj első percét. Ezek az emberek nagyon jószívűek, szenvedélyesek és karizmatikusak. Szeretnek a figyelem középpontjában lenni, és szeretik a nagy társaságot. Nagyon tehetségesek, de mindig úgy érzik, hogy keményen meg kell dolgozniuk mindenért.

Ugyanolyan hosszú, mint a gyűrűsujj
Akiknek a kisujja ugyanolyan hosszú mint a gyűrűsujja, azoknak hatalmuk van, az állandó fejlődésre és a nagyságra törekszenek. Nyitottak és nagyon ambiciózusak. Nagyon sok lehetőségük van, és igazi ajándékai a társadalomnak. Ezekből az emberekből lesznek a vezetők, a hírességek és a politikusok, vagy uralkodók.

Alacsonyabbról indul

Ha a kisujjad alacsonyabbról indul mint a többi ujjad, akkor  tele vagy elvárásokkal és ambíciókkal, de leggyakrabban ezek csak  álmok, amik soha nem valósulnak meg. Nagyon sokat akarsz, de ritkán teszel valamit azért, hogy megvalósítsd az álmaidat.

Négyzet alakú
Azokról az emberekről, akiknek az első csuklója téglalaphoz hasonlít és a csúcsa lapos azt mondják, hogy kocka alakú kis ujjal rendelkeznek. Ők őszinte, magabiztos emberek, és jó vezetők. Ráadásul nagyon őszinték, ami az erősségük és a gyengeségük is egyben. Ez megnehezíti számukra az érzékeny emberekkel való barátságot.

Hegyes
Ha a kisujjad hegyes, akkor kiváló nyilvános beszélő vagy, és szeretsz reflektorfényben lenni. Jó vagy a szavakkal, legyen szó akár a beszélt, akár az írott nyelvről. Az új nyelveket könnyedén megtanulod és jó diplomáciai tulajdonságokkal rendelkezel.

Ívelt
Az ívelt kisujj az, ami a többi ujj felé hajlik. Ha ívelt kisujjad van, akkor igazi pacifista vagy, gyűlölöd és elkerülöd a konfliktusokat és a konfrontációt. Szereted a békítő feladatokat.

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!