Figyeld a számládat! A pénz jóváírása mától egy héten át várható.Elkezdi a Raiffeisen Bank ügyfeleinek jóváírni a tranzakciós illeték jogtalan áthárítása miatt megítélt pénzt.

A Raiffeisen tájékoztatta az ügyfeleit, hogy a Kúria kötelezte a bankot az egyes díjmentesként meghatározott tranzakciók díjának emeléséből származó díjtöbblet visszatérítésére. A díjvisszatérítés azokat a lakossági és kiemelt magánügyfeleket érinti, akik 2013. január 1. és 2014. március 15. között egy meghatározott (például Díjnullázó elnevezésű) számlacsomaggal rendelkeztek, és végeztek 'túlárazott' tranzakciókat.

A pénz jóváírása mától egy héten át várható. Az érintettek már tudják az összeget is. Ez lehet akár több tízezer forint is.

A jegybank 2014 tavaszán jelentette be: tízmilliárdos nagyságrendben kell visszafizetniük pénzt a bankoknak ügyfeleik részére április végéig, mert 2012-ben és 2013-ban nem jogszerűen emelték a díjaikat és költségeiket. 26 bank indított akkor pert az Magyar Nemzeti Bank (MNB) ellen, köztük a Raiffeisen is. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!