Válaszd ki azt a lábpozíciót, amely a leginkább jellemző rád, majd olvasd el az ahhoz tartozó jellemzést.Nézz rá az alábbi ábrára, és válaszd ki azt a lábpozíciót, amely a leginkább jellemző rád, majd olvasd el az ahhoz tartozó jellemzést.

1-es pozíció

Ha gyakran ebben a helyzetben vannak a lábaid, akkor elővigyázatos, félénk nő vagy. Nehezen alakítasz ki kapcsolatot idegen emberekkel, nehezen engedsz magadhoz közel bárkit is, a bizalmadat senki sem nyerheti el egy könnyen. Szeretsz egyedül lenni.

2-es pozíció

Nagy valószínűséggel olyan nő vagy, akit nem érdekel az, hogy mások mit gondolnak rólad. Szereted az élet napos, örömteli oldalát nézni. A férfiak körülrajonganak, neked csak választanod kell egyet közülük.

3-as pozíció

Mindig odafigyelsz mások igényeire, és ha bárkinek szüksége van segítségre, te nem habozol, mindent megteszel, amit csak tudsz. Ha valaki becsap, nem bocsátasz meg az illetőnek. Mindenkitől elvárod, hogy tisztelettel és őszintén beszéljen veled.

4-es pozíció

Könnyen szerelembe esel, és ilyenkor hajlamos vagy szemet hunyni a párod hibái fölött. Azonban ha a szerelem elmúlik, akkor sokszor a valóság mellbevágó tud lenni.

5-ös pozíció

Mindig kedvesen, türelmesen végighallgatsz másokat. Imádod, ha bókolnak neked. Számodra fontos a jólneveltség, az etikett szabályok betartása, az udvariasság, ezért a párod egyszerre kell rendelkezzen úriember és macsó tulajdonságokkal. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!