Egy életen át tanuljuk, hogy milyenek is vagyunk valójában, az ember még önmagát sem ismeri teljesen.



Egy egyszerű személyiségteszt, amit jól ismernek azok, akik tudnak olvasni a testbeszédből.

Abból, hogy hogyan tartod karba a kezed, számos személyiségi jegyet lehet kiolvasni.

Tedd karba a kezed, majd figyeld meg, el a rád vonatkozó jellemzőket!

1. Jobb kéz felül

Ha a jobb kezeddel keresztezed a bal, akkor ez azt jelzi, hogy te egy kreatív személyiség vagy, de leginkább a saját álmaid világában vagy elveszve. Mély érzelmeid vannak, alapjában véve optimista vagy, mindenben meglátod a jót. Gyakran ösztönző hatással vagy az emberekre, hiszen melletted aztán nehéz negatívnak, reményvesztettnek lenni. Arra buzdítasz másokat, hogy mindig hozzák ki önmagukból a legjobbat. Romantikus és hűséges vagy, nagyon fontosak számodra a mély érzelmek kifejezése.

2. Mind a két kézfej felül

Ha úgy teszed keresztbe a karod, hogy közben mind a két kézfejed támaszkodik felül a karodon, akkor azt jelenti, hogy barátságos, nyitott személyiség vagy. A barátaid és szeretteid mindig számíthatnak rád, általában pezseg körülötted az élet, de tisztában vagy vele, hogy mikor kell magaddal foglalkozni, és egy kicsit lassítani.

Soha nem ítélkezel senki felett, neked aztán mindig el lehet mondani a legféltettebb titkokat is. Mindennél fontosabb számodra a családod, a futó kapcsolatok nem érdekelnek. Ha partnered megbánt, soha nem tudsz neki tiszta szívedből megbocsátani, az őszinteség mindennél fontosabb számodra.

3. Bal kéz felül

Olyan személy vagy, aki leginkább a logikában bízik a világon. Intelligens gondolkodású, gyakorlatias ember vagy, nem nagyon hatnak rád a mély érzelmek. Döntéseidet százszor átgondolod. Csak olyan dolgokba kezdesz bele, amelyek biztos eredményt hoznak.

Megbízható személynek tartanak, de néha te is beleesel a saját magad állított csapdába, és nehezen tudsz kikeveredni. A párkapcsolatban szereted a rutinos biztonságot, nem szívesen változtatsz, éppen ezért hűséges társ vagy egy életen át. Fontos, hogy olyan ember legyen melletted, aki tiszteletben tartja az intelligenciát, és a logikus gondolkodást.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!