Ne gondolkodj rajta, csak a megérzésedre hallgass! Sokszor mondják, hogy egy idő után a gazdik és a kutyák hasonlóvá válnak. 

Mi most azt teszteljük, hogy első ránézésre melyik kutyát vinnéd haza. Ne gondolkodj rajta, csak a megérzésedre hallgass! 

Mutatjuk mit árul el rólad a választásod!

1. Családcentrikus, nyugodt, kiegyensúlyozott személy vagy. A környezetedben lévők mindig mindenben számíthatnak rád. A felelősségérzet számodra természetes velejárója az életnek. Semmit nem könnyelműsködsz el.

2. Visszafogott, szerény személyiség vagy, ugyanakkor maximalista! nem egyszerű megfelelni az elvárásaidnak! Előfordul, hogy magányosnak érzed magad. Néha tedd lejjebb egy kicsit a lécet. Meglátod, mágnesként vonzod majd magadhoz az embereket!

3. Az életed a tanulás, az új dolgok felfedezése, megismerése. rendkívül nyitott vagy - mindet tudni akarsz, és mindenkit meg akarsz ismerni. A szabályokat szereted áthágni, és menni a saját fejed után.

4. Határozott, kemény jellem vagy. Mindig tudod, hogy mit kell tenni. Nem szorulsz mások tanácsára. Figyelj arra, hogy a környezetedben élőkre ne erőltesd rá túlságosan az akaratodat, mert lehet, hogy egy idő után magadra maradsz.  

5. Számodra az élet játék! Nem görcsölsz, nem hajtod magad túl! Vársz az alkalomra, és ha eljött a te időd, maximálisan kihasználod a lehetőségeidet! Próbáld meg jobban értékelni az IDŐT, és ne vesztegess el értékes napokat, hónapokat olyasmivel, aminek nincs értelme.

6. Arany szíved van! Mindig és mindenkin segíteni szeretnél. De vigyázz: nem cipelheted mindenkinek a keresztjét! Foglalkozz többet önmagaddal! Írd össze a terveidet, és kezdj hozzá a megvalósításhoz! Ha nem teszed meg, később hibáztatni fogod magad! 

7. Kitartó vagy, és akárhány akadály kerül eléd, átverekszed magad rajtuk. Az életed a sorozatban megvalósuló célok láncolata. Nem hagysz üresjáratot: mindig vannak terveid, aminek a megvalósításán azonnal el kezdesz dolgozni.

8. Te semmiben nem akarsz olyan lenni, mint a többiek! Időnként meghökkented a környezetedben lévőket, akik azt hitték, már ismernek... nem gondolkodsz sablonokban. Keresed az új megoldásokat. Igazi úttörő típus vagy! Nincs egyszerű dolga annak, aki melletted él, hisz minden nap hoz egy-egy meglepetést. Az biztos, hogy unatkozni nem lehet melletted!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!