Figyeld meg másoknál is, hogy ülés közben hogyan tartja a lábát. Érdekes!



Nem is hinnéd, hogy az üllési szokásaid mennyi mindent elárulnak rólad!

Sátor forma - Térd szorosan egymás mellett, bokák  távolabb, a lábfej gyakran befelé néz

Hívhatjuk őket naivnak, de optimistának is. Könnyű velük kommunikálni, mindenre nyitottak. Nagyon kreatívak, ám néha kicsit gyerekesek. Először mondanak és tesznek valamit, majd utána gondolják végig. Kerülik a konfliktusokat, és nem szeretnek szembenézni a problémákkal.

Olló pozíció - Keresztbe tett láb. Az alul lévő láb függőleges

Nagy álmodozók! Kitartóak minden olyan dologban, ami érdekli őket. Ám amit nem tartanak fontosnak, azzal egy percet sem foglalkoznak.Könnyen változtatnak a szokásaikon, a stílusukon,és a párkapcsolatban is.

V-alak  - A bokák szorosan egymás mellett, a térdek egymástól távol. A lábfej gyakran kifelé néz

Számára a kényelem a legfontosabb szempont. Ő igazán ad az élvezetekre! Nem fogja vissza magát, nem azzal foglalkozik, hogy másoknak mi a véleménye róla, hanem hogy ők jól érzik-e magukat. Gyakran önzőek, bár ezt a környezetük elnézi nekik, hiszen ők a társaság központi figurái. Mindenkihez van egy jó szavuk, bár vigyázat, érdeklődésük gyakran felszínes!

Párhuzamos pozíció - A két láb szorosan egymás mellett, térdek bokák összeérnek, a lábak függőlegesek

Félénk, visszafogott vagy nagyon fegyelmezett természetre utal. Számára fontosak a szabályok, és követi is azokat. Idegesítik azok, akik nem vesznek tudomást a kötöttségekről. Nem szeret a társaság középpontjában lenni, inkább szerényen visszahúzódik. Okos, értelmes, gyorsan átlát dolgokat. Gondolkodása nagyon racionális. A meleg helyzetekben is higgadt tud maradni. Aki viszont az összezárt lábbal ül, de alsó lábszára nem függőleges, hanem a szék alá tolódik, az bizonytalanságot sugároz, és diszkomfort érzésről árulkodik.

Döntött párhuzamos pozíció - Akét láb szorosan egymás mellett megdöntve

Nagyon sokat jelent számára a külsőségek. Szeret a figyelem középpontjában lenni. Ha nem így van, addig ügyeskedik, amíg fókuszba nem kerül. Makacs, ezért sokszor idegesítő. Határozott életcélja van, és mindig újabb újabb célokat tűznek ki maga elé. Nem könnyű vele élni!

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!