Újra kiderült hogy rákos - pedig már kétszer úgy tűnt, hogy legyőzte.



Ungvári Tamás kétszer már legyőzte a rákot, most harmadszor is szembeszáll vele.

Ungvári Tamás, a Széchenyi- és József Attila-díjas író szomorú hírt közölt: újra kiderült, hogy rákos. Már kétszer legyőzte a gyilkos kórt, azonban nemrég újra diagnosztizálták nála. A felesége tartja benne a lelket, de nem szomorkodik, ismét győzni akar – bár bevallotta, eléggé összetörte a rossz hír.

„Ha nem lennék beteg, ami nagyon bánt, nem lenne okom panaszra. Még így is igyekszem sokat dolgozni, de olyan fáradtsággal, amit korábban sosem éreztem” –kezdte Ungvári Tamás a BEST magazinnak.

„Egy órát ülök az íróasztalomnál, aztán megyek, és lefekszem, majd húsz perc múlva folytatom. Szerencsére van otthon egy terroristám, a feleségem, aki felügyel, aki vigyáz rám. Negyvenöt éve vagyunk házasok, akkor ismertem meg, amikor elsőéves volt az orvosin. Fogorvos lett. A harmadik rákommal küzdök, az első kettőt legyőztem, most újból ott vagyok a kellős közepén. A gerincemen van a tumor, megműtöttek, most már csak azt kell elérnem, hogy zsugorodjon és ne okozzon fájdalmat. A kemoterápia, amit kapok, veszélyes játék, elgázolhat csúnyán. Esterházy Péter, most Baló György, hogy elszaladtak… Megmondom őszintén, összetört a betegség, de tudom, kijövök belőle” – mesélte az író.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!