Az online társkeresés íratlan szabályai.



Mindegy hány éves vagy: nem szégyen társat keresni. Nagyon sok társkereső oldal van az interneten. Ám ezek használatánál érdemes betartani az alábbi tanácsokat:

Nem árt az óvatosság! Nem lehet bizalmatlanul társat keresni, de egy egészséges bizalmatlanság mindenkiben ott kell, hogy legyen, hiszen vannak olyan emberek a társkeresőn, akik szeretik kicsit kiszínezni és feltupírozni az igazságot önmagukkal kapcsolatban.

A társkereső oldalakon is felbukkanhatnak csalók, így semmiképpen se adj meg olyan személyes adatokat, amelyek miatt könnyen áldozatul válhatsz. A telefonszámodat is csak akkor és annak add meg, akivel egy ideje már online kapcsolatban vagy és már a randevút tervezgetitek.

Ne legyél türelmetlen! Az online társkeresés meghozhatja a rég vágyott boldogságot, de előfordulhat, hogy a több napon vagy héten át tartó levelezés sem hoz eredményt.

Ne regisztrálj az összes társkeresőre! Válassz egy, vagy maximum két oldalt, ami szimpatikus számodra.

Ha a partnered halogatja, hogy fényképet küldjön magáról, az nem jelent jót. Aki nem mer magáról egyetlen képet sem megosztani lehet, az lehet, hogy házas vagy épp valami rosszban sántikál.

Ha megtaláltad a párod, ne felejtsd inaktívvá tenni a profilodat a társkereső oldalon.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!