A tragédia a másodperc töredéke alatt történt meg.



Levelet írt LL. Juniornak a kisfiát, Dávidkát halálra gázoló sofőr, kiderült az is, hogy LL. Juniort tanúként hallgatta ki a rendőrség.

LL. Junior ugyan nem tartózkodott tragikus baleset helyszínén, de az elhunyt kisfiú édesapjaként a nyomozóhatóság szerint releváns információk birtokosa, ezért tanúként kihallgatták - árulta el Mester Csaba, a zenész jogi képviselője a Hiteles Híreknek. 

Az ügyvéd elmondta, hogy LL. Junior nem találkozott a jármű vezetőjével, de a férfi a kihallgatást vezető hadnagy asszonynál hagyott egy levelet LL. Junior számára, amelyben együttérzéséről biztosítja a családot. Az áll benne, hogy a traumát ő, és a baleset idején mellette ülő felesége sem fogja soha kiheverni, hiszen ők is szülők és nagyszülők - fejezte be Mester Csaba. Az Index azt írja, a 76 éves sofőr, Janklovics Ádámnak az ügyvédjének arról beszélt, hogy minden másodpercek töredéke alatt történt.

- A gyerek folyamatosan rohant és arccal a másik irányba, tehát nem a sofőr felé nézett. Ügyfelem koppanó hanghatást hallott, de az események következtében sokkot kapott, egyes részletekre emiatt nem is emlékszik. Azt mondta, hogy a hanghatás után a következő kép, hogy a felesége ráüvölt. Miután lefékezett és megállt az autóval, azonnal visszaszaladt a baleset helyszínére, ahol látta, hogy a gyermek az úttesten feküdt – mondta az Indexnek Janklovics Ádám, ügyvéd.

A kihallgatáson LL. Juniornak arra kellett válaszolnia, hogy hogyan értesült a balesetről, illetve a gyermek szedett-e gyógyszereket és jó volt-e a látása.

Hogy a vezető hibázott-e, azt majd az igazságügyi szakértő fogja megállapítani. Az ügyvéd is mondta, 'a hétköznapi józan ész alapján azt mondhatnánk, hogy a sofőr nem tehet a balesetről'.

A szomorú tények ismertek: a baleset a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél történt. A baleset idején, szombaton a kisfiú épp édesanyjával, Csillával volt, mikor Zuglóban a gyermek hirtelen átszaladt az úton, és egy az eddigi adatok alapján szabályosan közlekedő autó halálra gázolta.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!