Délben elkezdődött a szertartás, több egyházi személy is beszédet mond, és Mága Zoltán vállalta, hogy hegedülni fog a gyászos eseményen.



Több száz gyászoló érkezett pénteken a Fiumei úti sírkertbe, hogy leróják kegyeletüket LL Junior, és volt párja, Csilla elhunyt kisfia, Dávidka emléke előtt - olvasható a blikk.hu-n.

A szertartás egy része nyilvános, a család a ravatalozónál történteken kívül lezajló eseményeket azonban nem kívánja a nyilvánosság elé tárni. 

A ravatalozó körül kialakított ülőhelyeken foglalnak helyet a gyászolók, LL Junior közvetlen hozzátartozói körében, jelenlegi párja, Körtvélyessy Kinga mellett ült. Háromnegyed 12 körül érkezett meg Csilla, LL Junior volt párja, az elhunyt Dávidka édesanyja. A gyásztól megtörten érkezett, LL Junior pedig a korábbi ellenségeskedést félretéve vigasztaló szavakkal fordult hozzá, egymás kezét fogva nézték a ravatalozónál elhelyezett kivetítőt, melyen folyamatosan vetítették Dávidka fotóit.

Közben megérkezett a fehér hintó, melyen Dávidka koporsóját végső nyughelyére kísérik.

Mága Zoltán vállalta, hogy hegedülni fog a gyászos eseményen.

Délben elkezdődött a szertartás, több egyházi személy is beszédet mond, Száva László, Bajor Tamás, és a gyülekezet vezetője, Németh Sándor is.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!