Dombóvárnál tragikus módon vesztette életét a péntek éjjeli viharban négy ember. Egy kidőlt fa okozta halálukat, amely autójukra dőlt. Az öt utas közül csak egy élte túl a szerencsétlenséget.



Dombóvárnál tragikus módon vesztette életét a péntek éjjeli viharban négy ember. Egy kidőlt fa okozta halálukat, amely autójukra dőlt.

Az öt utas közül csak egy élte túl - az asszony, Éva szinte egész családját elvesztette, hiszen 43 éves férje, 17 éves lánya, 19 éves menye és öt hónapos unokája mind meghaltak azon a végzetes estén, számol be a Teol.hu.

A lap úgy értesült, a család épp a kórházból indult hazafelé, miután bevitték az ügyeletre a menyét.

Éva csodával határos módon megmenekült, könnyebb sérüléseket szenvedett és saját felelősségére már el is hagyta a kórházat.

Fiáért is retteg, hiszen a 20 éves fiatal férfi apját, testvérét, párját, gyermekét vesztette el azon az éjszakán. Pénteken még hatan éltek együtt kisvaszari otthonukban, másnapra ketten maradtak. A nő azt nyilatkozta: ez a család nem tönkrement, hanem megszűnt.

Most szeretné megtalálni a szerencsétlenség felelőseit, mert szerinte gondatlanság miatt történt. A dombóvári önkormányzatot is hibáztatja. Úgy tudja, többen jelezték már korábban, hogy életveszélyesek az útmenti fák azon a szakaszon, ahol a baleset is történt. A terület azonban nem a város tulajdonában van.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!