Rajta kívül még egy sérültet kezelnek a Honvédkórházban.Ezzel 17-re emelkedett a január 20-ai veronai busztragédia halálos áldozatainak száma.
A budapesti Honvédkórházban súlyos égési sérülésekkel kezelt 40 éves férfi testének 60 százaléka megégett, de nem ő volt a busz sofőrje. A körültekintő orvosi ellátás ellenére halt meg, amit szervi elégtelenségek és súlyos tüdőgyulladás okozott.

A férfi gépi lélegeztetés mellett, altatásban, nagyon súlyos koponya- és mellkasi sérülésekkel került a kórházba. Repülővel hozták őt haza február végén, és a Honvédkórház sürgősségi osztályára került. Állapota a szállítás alatt stabil volt.

Rajta kívül már csak egy sérültet van a Honvédkórházban, akinek súlyos koponyasülései vannak. Kommunikálni lehet vele, reflexei is vannak, de még egy komoly idegsebészeti műtét vár rá.
Egy szintén sérült házaspár egy hete hagyta el a kórházat, és már csak felülvizsgálatra kell járniuk.

Január 20-án éjjel az olaszországi Verona közelében ért baleset egy magyar fiatalokat szállító autóbuszt, ahol a szerencsétlenségben tizenhatan meghaltak, huszonhatan pedig megsérültek. A buszon többségében a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulói voltak néhány tanárral, és egy családdal.

►►KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!