Egy stúdióban rögzítette saját halotti beszédét. 



Elhunyt Rácz Károly, ismertebb nevén Terry Black. Az előadóművész 71. életévében hunyt el.
Az ismert transzvesztita művész egy müncheni kórházban feküdt nemrég. A hírt fia erősítette meg a Blikknek. Ám hozzátette, bővebb tájékoztatást később adnak az ügyben. Még szeptember 13-án számolt be a közösségi oldalán jól sikerült szívműtétjéről, de korábban rákkal is kezelték.

Édesapja cigányprímás volt. Rácz Károly harminc évig élt Nyugat-Németországban, s pornószínészként dolgozott, több mint 150 filmben. Miután visszatért Magyarországra, megnyitotta az ország első melegbárját, a Lokált (a híres Fészek Művészklub szomszédságában). Később a Belvárosban, a Szép utcai Darling bárt működtette. 2001-ben örökbefogadott egy kisfiút, Dánielt, majd 2005-ben egy kislányt.

A Szabad Szabadság Pártnak nyolc évig volt az elnöke. 2009-ben elindult európai parlamenti választásokon a Magyarországi Kisebbségek Pártja jelöltjeként. 2010-ben az MSZP színeiben indult jelöltként Tököl egyik választókerületében. 2015-ben pacemakerműtéten esett át.

2016 óta Münchenben élt két gyerekével, ahol végbélrákkal kezelték. A jövőt illetően derűlátó volt, de azért megírta végrendeletét, és egy stúdióban rögzítette saját halotti beszédét. Közben örökbefogadott gyerekeinek vér szerinti anyja újból kilátásba helyezte, hogy megpróbálja visszaszerezni gyerekeit.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!