Már csak Fanni és Dani sorsát akarja elrendezni.



Terry Black állapota újra rosszra fordult. Az immár évek óta Németországban élő előadónak kiújult a tüdődaganata, ami sajnos a csontban is áttétet képzett. Ez immár az ötödik alkalom, és azt mondja, már nincs ereje újra felvenni a harcot a gyilkos kórral.

– Már nincs bennem az a küzdeni akarás, ami korábban. Amikor az első tüdődaganatommal, majd a melldaganataimmal operáltak, kőkeményen harcoltam. A gyerekeimet ugyanis fel akartam nevelni. Akkor nagyon sokat forgolódtam álmatlanul éjszakánként, hogy mi lesz Fannival és Danikával. Akkor még Magyarországon éltünk, és úgy gondoltam, Anettka tökéletes nevelőszülője lenne a gyerekeimnek, ha velem bármi történne. Szerencsére azokat a rákkal vívott csatákat még megnyertem. Magyarországról elköltöztünk, és Anettkával sem olyan már a kapcsolat, mint régen volt. A gyerekeim már majdnem kész felnőttek. Olyannyira, hogy Danika – aki már anyanyelvi szinten beszéli a németet – kísért végig most a vizsgálatokon. Végig hallotta, mit mondanak nekem az orvosok. Hallotta, hogy mit mondtak a lehetőségeimről, meg arról is, hogy már áttétem képződött. Ő igazi nagyfiú, és jól tudja, hogy nagyon nehéz időszak vár rám. Hallotta azt is, amikor azt mondtam az orvosoknak, hogy még egy műtétet én már nem csinálok végig. A konzervatív kezeléseket még megpróbálhatjuk, de már nincs kedvem, erőm újra végigcsinálni azt, amit eddig már háromszor megtettem – mesélte az előadó a Kiskegyednek.

- Danika 16, Fannika 13 éves. Az orvosok szerint egy évem még legrosszabb esetben is lehet. Danika már igazi felnőttként viselkedik, így az ő sorsa felől már nem kell aggódnom. De abban is biztos vagyok, hogy Fannikát igazi jó testvérként mindenben segíteni fogja. Itt Németországban is vannak barátaink, akikre minden helyzetben számíthatunk. Ha bekövetkezik amitől tartok, akkor a gyerekeimet ők fogják támogatni a nagykorúvá válásukig. 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!