A gyűjtést kezdeményező alapítvány hivatalos közleménye.



Hihetetlen összeg gyűlt össze két nap alatt a hajdúszoboszlói édesapának és három újszülött gyermekének.

Az édesanya nem sokkal a szülés után hunyt el Debrecenben.

Az édesapa, aki kamionsofőrként dolgozik, ott kellett hagyja az állását, ezért indított el egy gyűjtést a Tündérkör alapítvány. 

Hihetetlen összefogás eredményeként már több, mint 45 millió gyűlt össze!

Az adományozást elindító Tündérkör Alapítvány hivatalos közleményében ez áll:

Kedves TÜNDÉREINK!

A családapa az utalási adományozást ezennel megköszöni! Ez nem azt jelenti, hogy nem adományozhat az tovább aki szeretne, mert az utalásokat még évek múltán is átadjuk a családnak. Az előzetes terveink szerint a cél az volt, hogy Karácsonyig egy gyűjtést szervezünk, hogy az ünnepekre átadhassuk az Önök által összeadott javakat. Szeretnénk ezt meg is tenni, de most a jogi előkészületek folynak, hogy ezt megtegyük. Tehát aki szeretne utalni a családnak természetesen az megteheti, mert azt ők meg is kapják még akkor is, ha az akár 2 év múlva jön a “Hármasikreknek” közleménnyel, hiszen tudni fogjuk, hogy ez az ő adományuk. Továbbá a tárgyi adományozást a család továbbra is várja az előzetesen általunk közzétett posztban megjelölt címre. Az utalt adomány átadása a napokban megtörténik amiről itt be is számolunk. A család részére elutalt pénzt maradéktalanul átutaljuk a jogosultnak.

Alapítványunk nem szokott így gyűjteni mint a “Hármasikrek” esetében, de ezt meg kellett most tennünk, hogy segítsünk! Szeretnénk a több száz gyerekre is továbbra is koncentrálni ahogy eddig, mert egy program végén állunk. Szeretnénk, ha tudnák, iszonyat mennyiségű üzenet érkezik naponta, hogy köszönetüket fejezzék ki nekünk a segítség nyújtásunkért. De lássuk be, hogy kemény munkával, de azok nélkül akik adományoztak, megosztottak, buzdítottak vagy bármi módon előre mozdították a család “ügyét” nélkülük ez mit sem érne. Ígyhát engedjék meg, hogy Mira, Léna és Milán nevében, Tamás és munkatársaim nevében is köszönetet mondjunk! 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!