A baleset után a zenész úgy döntött, szeretné, ha Lacika a jövőben nem édesanyjával, Csillával, hanem vele élne tovább. 



Felfoghatatlan tragédia érte szombat délután L.L. Juniort (38) és volt párját, H. Csillát: halálra gázolta 3 éves gyermeküket egy autós Zuglóban, a kiérkező mentők pedig hiába küzdöttek egy órán át Dávidka életéért, már nem tudták megmenteni.

Ahogy a rapper vasárnap esti internetes posztjában fogalmazott, Dávidka (†3) már a mennyben van, nagyobbik fiának, Lacikának (6) azonban szüksége van az édesapjára. A tragikus baleset után a zenész úgy döntött, szeretné, ha Lacika a jövőben nem édesanyjával, Csillával, hanem vele élne tovább. 

L.L. Junior jogi képviselője, dr. Mester Csaba az alábbiakat mondta:

– A gyermekek eddig az édesanyjukkal éltek, a láthatást pedig rugalmasan oldották meg. Másfél hónapja azonban ügyfelem és Csilla úgy döntöttek, szeretnék hivatalossá tenni a helyzetet. Közös felügyeleti jogban állapodtak meg, de a fiúk alapvetően az édesanyjukkal éltek volna tovább. Bár megegyeztek, az ítélkezési szünet miatt nem adtuk be a papírokat a bíróságra, így bár mindketten aláírták, azok még nem jogerősek. Ügyfelem úgy döntött, hogy a továbbiakban ehhez nem tartja magát, ideiglenes hatályú elhelyezést kér, szeretné, ha Lacika vele lakna. Attól függetlenül, hogy az édesanyának milyen szerepe vagy büntetőjogi felelőssége van a történtekben, érthető módon pszichésen és mentálisan sincs olyan állapotban, hogy gondját viselje a gyermeknek. A nyomozók vagy a bíróság eldönti, az édesanyának milyen felelőssége volt, de addig megilleti az ártatlanság vélelme. Ügyfelem úgy látja jónak, ha addig is mellette van a fia, és a szükséges jogi lépéseket ennek érdekében megtesszük. 

Három éve, a különköltözésük után a sztár így nyilatkozott a különválásuk hátteréről:

'Talán a tizenegy év korkülönbség volt túl nagy' . 'Furán hangzik, de sokkal jobb a kapcsolatunk, amióta nem vagyunk együtt. Normálisan tudunk beszélni egymással, nincs az állandó ordibálás, veszekedés, ami azelőtt a napjaink része volt' - árulta el a Story magazinnak Junior, aki természetesen gondot fordított arra, hogy a különköltözés után se legyenek túlságosan távol egymástól a gyerekek miatt. Vett a párjának egy lakást, amit be is rendezett. Ő pedig már meg is találta az új szerelmét, akit a gyermekei és a volt szerelme, Csilla is elfogadnak. Junior igyekszik minél több időt tölteni fiaival, sokszor ott is alszanak nála. 'Csillát csodálatos anyának tartom, és életem végéig felelős leszek a két gyermekemért' - mondta akkor a rapper.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!