Felkészítették a kisfiút a temetésre, de végül mégsem vitték el.



Hiába készítették fel: kiderült, miért nem vett részt öccse temetésén L.L. Junior nagyobbik fia
Pénteken végső búcsút vettek L.L. Junior kisfiától, a hároméves Dávidkától. A kisfiú tragikus baleset áldozata lett múlt szombaton, temetésére több százan érkeztek a fővárosi Fiumei úti sírkertbe. A sírhoz vezető úton hintó szállította a kis, hófehér koporsót,

Junior és Csilla végig egymásba kapaszkodott. A régi sérelmeket, a haragot és a dühöt erre a napra félretették, egymás támaszai voltak a szomorú napon. Az asszony végig keserűen csóválta a fejét, nem akarta elhinni, hogy többé nem ölelheti át a kisfiát, és hiába szerette volna még utoljára megérinteni a kicsiny koporsót – elkésett.

– Szegény Csilla, nem tudott elköszönni a kisfiától, olyan gyorsan történt minden. A temetőből már nem együtt távoztak. Kinga a szüleivel ment, Junior az édesanyjával, Csilla pedig a testvérével és családjával indult a halotti torra – mondta az ismerős. – Végül a kis Lacikát nem hozták el a temetésre, pedig szerették volna. Fel is készítették rá, mi fog történni, de végül a hozzátartozók tanácsára inkább óvodába vitték, nehogy traumát okozzon az öccse temetése.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!