Rosszul lett a megtört édesanya.



A gyászoló édesanya megtörten érkezett meg a temetésre. Csilla még mindig nem fogta fel, hogy elvesztette hároméves kisfiát, Dávidkát.

Jól látszott, a járás is nehezen megy neki. Eleinte ügyvédje támogatta, ám amint a zenész, L.L. Junior is észrevette, hogy baj van, rögtön odasietett Csillához. Megölelte és megfogta a kezét is, hogy megnyugtassa - írja a Ripost.

Majd elkezdődött a gyászszertartás, felcsendült Az oroszlánkirályból ismert Can You Feel the Love Tonight című dal, amit zongorán kísértek. Ezután omlott teljesen össze a gyászoló édesanya. Rosszul lett a tömegben. A rokonok gyorsan intézkedtek, egy széket adogattak be a gyászolók feje fölött, hogy mielőbb le tudjon ülni.

Mága Zoltán hegedűművész játszott a beszédek után, majd odalépett a kis koporsóhoz, és meghajolt.

LL Junior édesanyja, az elhunyt Dávidka nagymamája is odalépett a fehér koporsóhoz, fájdalmát nem bírva összeesett, LL Juniorék segítették fel.

Háromnegyed egykor a kis koporsót elhelyezték a hintóra, melyet fehér ló húz. LL Junior és Csilla megtörten, egymásba kapaszkodva indultak a hintó után.

A hófehér koporsót délután egy óra előtt eresztették a sírba, végső nyughelyére. A megtört apa és az édesanya zokogott a sírnál, miközben a búcsúbeszéd elhangzott.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!