A DBR Metró volt vezetőjét már körözik.



Elfogatóparancsot adtak ki a 4-es metró beruházásáért felelős DBR Metró volt vezetője ellen! Gulyás László, aki a nyomozás egyik gyanúsítottja lehet, külföldre távozott.
Tavaly októberben kihallgatásokat tartott, házkutatásokat végzett a 4-es metró beruházásához kapcsolódó Alstom-ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség, az egyik gyanúsított - Gulyás László - pedig időközben külföldre szökött.

Gulyás László a DBR Metró Projektigazgatóság vezetője volt, aki Demszky Gábor volt SZDSZ-es főpolgármester egykori bizalmasa is volt.
A vádhatóság intenzív kapcsolatot tart az ügyben érintett külföldi hatóságokkal a külföldre szökött férfi ügyében, aki ellen európai és nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki.

Az Európai Unió csalás elleni hivatala, az OLAF szerint összeférhetetlenség és fejetlenség jellemezte a négyes metró beruházását. A szabálytalan szerződések a beruházás 60 százalékát teszik ki – 452,6 milliárdból 272,8 milliárd forintot!
Gyakorlatilag minden kifogásolható ügy Demszky Gábor főpolgármestersége idejére esett, és a jelentés Medgyessy Péter volt miniszterelnök érintettségét is említi.

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!