Érdemes élni a lehetőséggel!A Nemzeti Közművek Zrt. nyereményjátékot indít azon ügyfelei körében, akik értékelik földgáz- és áramapplikációját.

Íme a felhívás:

'Ha most regisztrál, és első számláját Mastercard kártyával egyenlíti ki, részt vehet nyereményjátékunkban. Nyerje meg éves energiafogyasztásának értékét, vagy fődíjunkat, egy családi főzést Giannival.

Az NKM most nyereményjátékot indított, így azon ügyfelek között, akik értékelik az App Store-on vagy a Google Play áruházon keresztül az applikációkat.

Az applikáció Android és IOS telefonokra is elérhető az alkalmazás áruházakon keresztül. A letöltéssel az ügyfelek bárhonnan, bármikor diktálhatnak, valamint megtekinthetik és letölthetik számláikat, a befizetésre váró számlákat pedig bankkártyával azonnal ki is fizethetik. Az applikációt regisztrációt követően az NKM lakossági ügyfelei használhatják.Az NKM Földgázapp és NKM Áramapp két külön felületen fut, azonban az egyik applikációról csak egy gombnyomás a másik applikációra váltás. Az ügyfelek egy regisztrációval több felhasználási helyre vonatkozóan is intézhetik ügyeiket, valamint első kézből értesülhetnek a szolgáltatók legfrissebb híreiről, ajánlatairól. '

A felívás ITT elérhető.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!