Túl kicsinek ítélte a gyémántgyűrűt!



A csalódott nő egy anonim posztban hosszasan arról panaszkodott, hogy a vőlegénye egy ‘olcsó’, 1.674 dolláros (közel 480.000 Ft) gyűrűvel szúrta ki a szemét, mintha csak egy műanyag játékról lenne szó. A nő abban a reményben tette közzé tapasztalatát, hogy szimpátiára lel, ám épp ellenkező eredményt ért el...

Íme, a kérdéses poszt:

“DP megkérte a kezemet egy gyémánt foglalatos fehérarany gyűrűvel. Annyira izgatott és boldog voltam, hogy igent mondhassak, de amikor megláttam a gyűrűt, nagyon csalódott lettem. Az első gondolat, ami eszembe jutott: “kicsi”.

A típusát illetően semmi kivetnivalóm nincsen, hiszen én is gyémánt foglalatos gyűrűt választottam volna, de úgy egészében – az arany színe és az a kis kő…

A fizetése 6 számjegyű és alapvetően nagyon nagyvonalú szokott lenni, de amikor megláttam a blokkot, megtudtam, hogy 1.674 dollárt fizetett érte, ami sokkal kevesebb, mint amit képzeltem, hogy költeni fog egy ilyen jelentős ékszerre.

A poszt alá olyan kommentek érkeztek, amire nemigen számított a csalódott ara. A legjellemzőbb az volt, hogy a vőlegény ne tétovázzon: most azonnal hagyja ott ezt a nőt!

Hogy az eljegyzést végül felbontották-e, arról nincs hír.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!