Jelenleg asztalosként dolgozik a népszerű zenész.



Galambos Lajos 4 hónapig volt előzetes letartóztatásban. Tavaly januárban engedték ki a börtönből. Letartóztatásának az volt az oka, hogy a mocsai birtokán és a nevéhez köthető Boglárka Apartmanban illegális gáz-, áram- és vízvételezésre bukkantak a szolgáltatók.
A mocsai lakóházban 10 év alatt, a tatai apartmanparkban pedig 5 év alatt kb. 30 millió forint kárt okoztak az elfogyasztott, de ki nem fizetett közüzemi díjak miatt. A zenészt, egy másik társát és a feleségét lopás és vesztegetés vádjával gyanúsítják.

A tárgyalások júniusban kezdődtek volna, de a jelen állás szerint december 6-án megtartják az első ülést. Még a bírósági tárgyalás előtt nyilatkozott a zenész ügyvédje. Reagált a súlyos vádakra, és elmondta, mire alapozzák a védelmet.

Az újabban asztalosként dolgozó Galambos Lajosnak azért nem volt gázszámlája, mert fával fűtött. Állításuk szerint Lajcsinak nem volt élő szerződése a vízszolgáltatóval sem, és azért nem volt áramfogyasztásuk se, mert benzines aggregátorral oldották meg az áramellátást. A lakóparkban történt illegális gázelvezetéssel kapcsolatban pedig azzal védekeznek, hogy az egyik bérlő a bűnös, akiről tudják is, hogy kicsoda, de nem akarják megnevezni.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!