Még zajlik a válás, ami nem lesz túl egyszerű.



Ugyan még zajlik Fecsó és Vasvári Vivien válópere, a felek az elmúlt időszakban egyre barátibb viszonyt tudtak kialakítani, ami nagy szó, hiszen a válásuk kezdetén komoly harcok voltak közöttük.

A tavasz Vivien számára meghozta a szerelmet, Fecsó pedig, úgy tűnik, most lett lelkileg kész arra, hogy egy új kapcsolatot kezdjen.

A vállalkozó elárulta, hogy egy randi-appon ismerkedett hölgyekkel, és a jelek szerint van is valakivel, akivel komolyabban tervezhet.

– Van egy lány, aki érdekel, egyelőre ennyit tudok mondani erről – meséli a Bors megkeresésére, Szegedi Ferenc. – Még nagyon az elején vagyunk, nem tudom, mi lesz belőle, de az esély megvan rá, hogy valami alakuljon közöttük.

Fecsó nem csak híres, igencsak jó körülmények között él. Amikor azt kérdezzük tőle, hogy hogy szűri ki azokat a nőket, akik a pénzre és a hírnévre hajtanak, nevetve válaszol: – Azt hiszem, meg tudom különböztetni a valódi érdeklődést attól, ha a nőt csak a pénz és a szereplés érdekli – válaszolja a vállalkozó.

– Aki engem választ, egy csomagot választ. Sokat dolgozom, rendszeresen szerepelek a médiában, szeretek bulizni, és van egy kisfiam, Edward, aki mindig is a legfontosabb lesz az életemben. A kisfiammal együtt kell, hogy elfogadjanak a nők. Aki­nek ez megfelel, azt szívesen látom az életemben. Olyan nő azonban, aki nem szimpatizál a kisfiammal, vagy szidja a gyermekem anyját, szóba sem jöhet.
 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!