A két Vivien még nem találkozott egymással személyesen, Vasvárinak van a véleménye Fecsó új párjáról. 



Hétfő (június 15.) reggel a Fecsóként ismerhető Szegedi Ferenc vállalkozó szerepelt a Reggeli című tévéműsorban, hogy új kapcsolatáról beszéljen, és kitérjen arra is, exe, Vasvári Vivien mit gondol a szerelméről. Az is szóba került, mit gondol volt felesége jelenlegi párjáról. 

Fiával, Edwarddal együtt érkezett a műsorba, ahol leginkább a szintén Vivien keresztnevű jelenlegi párjáról beszélt, akit fél éve ismert meg, de csak az utóbbi hetekben fordult komolyabbra párkapcsolatuk. A nőről kiderül, hogy szombathelyi , szépségkirálynő is volt, szabadidejében pedig lovagol. Az „új Vivien” már megismerte Edwardot akinek több ajándékos vett már, szimpatikusak egymásnak. Bár a két Vivien még nem találkozott egymással személyesen, Vasvárinak van a véleménye Fecsó új párjáról. 

A műsorból kiderült, hogy bár a válást hivatalosan még nem mondták ki, Vasvári és Szegedi viszonya már rendeződött, jelenleg békés a viszonyuk, talán ezért is lehet, hogy Fecsó is kedvesen nyilatkozott volt felesége jelenlegi párjáról. 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!