Nem várt sokáig.Budapest – Valaki egy igazán romantikus meglepetéssel kedveskedett Vasvári Viviennek, aki nemrégiben szakított a férjével, Fecsóval.

A Facebookra posztolt friss fotó tanúsága szerint egy elképesztően romantikus dologgal lepték meg Vasvári Vivient, aki csak nemrégiben számolt be arról, hogy kicsivel több mint egy év házasság után zátonyra futott a kapcsolata férjével, Fecsóval. A kisfia apját azért hagyta el, mert olyan konfliktusaik voltak, amiket nem tudtak rendezni.

Vasvári Vivien azóta több megindító bejegyzéssel is jelentkezett, most azonban valami olyan dologról számolt be rajongóinak, ami minden bizonnyal igencsak meglepte őt: valaki ugyanis mécsesekkel díszítette fel számára az étkezőt és a lépcsőt, ami nagyon hangulatos lett ezáltal. A kép tanúsága szerint pedig jó néhány szál rózsa is várta őt csütörtökön este.

„Azt hiszem, ilyenben még sosem volt részem... De eljött ez a pillanat is...” – írta Vasvári Vivien a fotóhoz, ami miatt a rajongók egyből arra gondoltak, hogy a kétgyermekes édesanyára máris rátalált a szerelem.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!