Vasvári Vivien és Szegedi Fecsó alig több mint egy évvel az esküvőjük után úgy döntöttek, elválnak.Vivien a közösségi oldalon is megosztotta követőivel a hírt, hogy elválnak. És bár rengeteg hozzászólást kapott, amelyben támogatják őt, a rosszindulatú követők sem hagyták szó nélkül a hírt.

– Nem maradok azért valakivel, mert van közös gyerek! Nem teszem tönkre magam és a gyerekeim életét. Nem szeretném, hogy állandóan vitázó szülőket lássanak – írta Vivien.

'Sziasztok! Szeretnék egy fontos dolgot közölni veletek. Remélem, hogy számíthatok az együttérzésetekre és megértésetekre. Úgy döntöttem a Fecsóval való közös életünket lezárom. Kérek mindenkit, beleértve a sajtó munkatársait is, hogy tartsák tiszteletben a döntésemet, és mivel a részletekről nem szeretnék beszélni, így ne zaklassanak ezzel kapcsolatban. Úgy gondolom, hogy ebben a helyzetben is embernek kell maradni, a méltóságunkat megőrizve. Minden erőmmel a gyerekeimre szeretnék koncentrálni, hogy ők minél kevesebbet észleljenek a változásból, és szeretetben, békében nőhessenek fel.'

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!