Rájött, hogyan lehet nem mérgező, mellékhatásokat nem okozó összetevőkkel rábírni a szervezetet, hogy a rákkal szemben felvegye a küzdelmet.



“A rákra adok választ, de az amerikai orvosok nem fognak meghallani. Eljönnek, megfigyelik a módszereimet, és elismernek. Aztán különleges üzletet akarnak kötni, hogy megvegyék a hallgatásomat, és sok pénzt keressenek. Nem adom el a gyógymódot, ezért minden országban nem kívánt ember vagyok “- mondta Dr. Budwig.

Johanna Budwig már 1951-ben kifejlesztett valamit, ami elpusztítja a rákos sejteket. Azonban a gyógyszeripar másként döntött...

A rák orvosságának megfejtése több évtizede sikertelen. Minden erre irányuló kísérlet megbukott eddig, legalábbis ezt állatja a gyógyszeripar egy olyan világban, ahol genetikailag vagyunk képesek növényeket és állatokat módosítani, és a klónozás küszöbén vagyunk. Sokan nem akarják ezt az egészet elhinni, és úgy gondolják, hogy valójában csak a gyógyszeripar titkolja el a különféle alternatív gyógymódokat, hogy monopolhelyzetben maradjon a rákgyógyítás terén.

Pedig egy német professzornő, Johanna Budwig már 1951-ben megtalálta azt a megoldást, amivel legyőzhető a rák.

A tudóst 6 alkalommal jelölték Nobel-díjra, és 2 doktorátust szerzett, egyiket orvostanból a másikat gyógyszerészetből. Egész életét a rákos betegek gyógyításának szentelte, és sikeres gyógyításainak híre messze eljutott.

Nagy érdemei voltak tehát. Rájött, hogyan lehet nem mérgező, mellékhatásokat nem okozó összetevőkkel rábírni a szervezetet, hogy a rákkal szemben felvegye a küzdelmet.

Az egész azonban csúfosan elbukott, pontosabban el lett nyomja a nagy gyógyszergyárak által, mivel nem lett volna nyereséges átvenni a receptjét, mivel az nagyrészt természetes anyagokra épült. A természetes anyagokat és összetevőket pedig nem lehet szabadalmaztatni, ergo nincs benne annyi pénz.

De mi is a Budwig által felfedezett új módszer és hogyan hat a rákra? Az egyik legfőbb elv az, hogy egy lenmagolaj és túró keverékén alapuló matériát kell fogyasztani.

Az elv egyszerű: az oxigénellátás a kulcs a rák legyőzéséhez, mivel ha növeljük az oxigént, és a testet lúgos állapotba tereljük, akkor a rák elkezd visszahúzódni, és a tumor sejtek pusztulni.

Azt is felismerte, hogy az úgynevezett “egészséges” diéták, a zsíroktól megfosztva, többet ártanak, mint használnak, Megszüntette az egészségtelen zsírokat és ételeket, amelyek csökkentik az oxigén szintjét, és az egészséges, gyógyító élelmiszerekre koncentrált.

Az egészséged érdekében ajánlott az alábbi krémtúrós, lenolajos krém fogyasztása minél gyakrabban:
Hozzávalók: 100 g krémtúró vagy szitán áttört túró, 3 evőkanál lenolaj, 2 evőkanál frissen zúzott lenmag, 1 teáskanál méz, 3 evőkanál tej, gyümölcsök és gyümölcslevek, dió-, mogyorófélék ízlés szerint.

 Elkészítés: A mézet a tejjel, az olajjal és a lenmaggal mixerben összekeverjük. Utána kis adagokban hozzáadjuk a túrót. Mindent sima krémmé keverünk a mixerben. Fontos, hogy ne látsszon az olaj a keverékben. Szükség esetén egy kevés tejet adhatunk hozzá. A krémet többféle ízben készíthetjük. Tehetünk bele durván aprított mogyorót vagy gyümölcsöt, például banánt, ananászt és narancsot. 3-4 evőkanál tiszta gyümölcslé is frissítő hatású lehet.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!