A sebészként dolgozó nő akkor bukott le, amikor megházasodott, és fel akarta venni férje nevét.Szörnyű tettet hajtott végre egy orvos Kisősiben. Miután világra hozta gyermekét, elásta egy kertben. Egy ideig jól titkolta, aztán lebukott.

Eljárást indítottak egy 31 éves nagyváradi nő ellen, szörnyűséget művelt gyermekével. Nadia Lupo még 2015 december 17-én ölte meg kisbabáját Kisősiben, miután megszülte egy kórházban – így anyakönyvezték is a gyermeket – adta hírül a Maszol.ro.
A sebészként dolgozó nő akkor bukott le, amikor szörnyű tette után megházasodott, és fel akarta venni férje nevét. A névváltoztatás miatt új személyit kellett csináltatnia, de kérték tőle, hogy a gyermeke személyi igazolványának másolatát is vigye be, ám ekkor letagadta, hogy lenne gyermeke, ez pedig felkeltette a hatóságok gyanúját.

Augusztusban kihallgatták a nőt, aki annyit bevallott, hogy valóban született egy gyermeke, akinek a testét elásta, de a gyilkosságot tagadja. Azt állította, hogy a csecsemő betegségben halt meg. A kislány földi maradványait jelenleg a törvényszéki orvostani intézet vizsgálja.
 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!