PRÓBÁLD KI, ha kíváncsi vagy rá!Ha kíváncsi vagy, ki voltál az előző életedben és milyen hibákat követtél el, most megtudhatod, és ha akarod, akár ki is javíthatod!

Születési idő: április 20. - május 8. és augusztus 12-19.

HARCOS
Az előző életed: Akár nőnek, akár férfinak születtél, nagy harcos voltál. Nem csak fegyveres csatákban vettél részt, hanem gyakran a kocsmai verekedések kezdeményezője is voltál. Hittel és átéléssel adtad elő a vágyaidat, és sok embert rá tudtál venni arra, hogy a célod elérése érdekében támogassanak.

Jelenlegi életed: Ugyanolyan szenvedélyes vagy, mint néhány száz évvel ezelőtt. Nagy hibád, hogy a cél eléréséért most olyan emberekre is mosolyogsz, akikre nem kellene.

Születési idő: január 1-7 és szeptember 1-7.

KERÍTŐ
Az előző életed: Te voltál az alkimista, aki megpróbált ólomból aranyat varázsolni. A pénzváltó, bankár, földbirtokos vagy földművelő paraszt alakját már többször ölthetted magadra. Imádtad a hasadat és élvezettel flörtöltél. Abban is örömödet lelted, ha másokat összehoztál.

Jelenlegi életed: Szilárd támaszt kell nyújtanod mások számára, önként kell felajánlanod a segítséget a rászorultaknak. Le kell győznöd az irigység gyakran visszatérő érzését, és hallgatni a megérzéseidre, amik sohasem csalnak meg.

Születési idő: május 9-27, június 29. - július 13. és augusztus 20-31.

KERESKEDŐ
Az előző életed: Te voltál a kereskedők gyöngye az előző életekben. Fantasztikus rábeszélőképességgel bírtál. De te lehettél a mutatványos is, aki néhány száz évvel ezelőtt a piactéren kötélen táncolva szórakoztatta az ámuló közönséget.

Jelenlegi életed: Ugyanolyan meggyőző vagy, mint az előző életeidben. Meg kell tanulnod, hogy nem bízhatsz meg mindenkiben. Még a saját rokonaid némelyikében sem, mert a naivitásod miatt több csalódást élsz át.

Születési idő: július 29. - augusztus 11. és október 30. - november 7.

HÓDÍTÓ
Az előző életed: Te voltál Casanova, aki hajszolta az érzéki élvezeteket. Szíveket törtél össze, de a vívóbajnokságokon is győzedelmeskedtél. Kiváló sportoló voltál, aki jártas szakácsművészetben is.

Jelenlegi életed: Gyenge a szíved, az érzelmektől olvadsz és sok kalandba belemész, ezért éppen a legnagyobb szerelem kerülhet el. Hajlamos vagy az erőszakos viselkedésre.

Születési idő: május 28. - június 18, szeptember 28. - október 2. és február 12 - 29.

A VÁNDOR
Az előző életed: Remek volt a tájékozódó képességed, ezért ha a vándor szerepébe bújtál, odataláltál a legeldugottabb településre is. Talán azért, mert nagyon sokat beszéltél, sehova nem értél oda időben.

Jelenlegi életed: Feladatod megtanulni és beosztani az idődet, a kusza helyzeteken úrrá lenni, és időben elindulni, hogy ne késs el.

Születési idő: március 11-31, október 18-29. és december 19-31.

POLITIKUS
Az előző életed: Kegyeidet a vezérek, és a királyok keresték, mert a bölcsességed révén a legjobb tanácsokat adtad. De nem politizáltál nyíltan és nem vetted fel ezzel szemben a harcot, hanem a háttérből adtad a tanácsokat.

Jelenlegi életed: Bele kell menned a nyílt vitákba, és mindig őszintén vállalnod kell a felelősséget a szavaidért.

Születési idő: január 22-31, június 19-28. és szeptember 8-22.

GYÓGYÍTÓ
Az előző életed: Te voltál az a gyógyító, akiről többen azt állították, hogy boszorkány. Teliholdkor gyógyfüveket szedtél az erdőben, és nem csak ismerted a betegségek eredetét, de ki is kezelted őket.

Jelenlegi életed: Fontos számodra a tekintély, ami eltávolíthat a régi barátaidtól és a családtagjaidtól, ezért sokszor érezed magad egyedül a világban.

Születési idő: január 8-21, február 1-11. és november 19-26.

BÖLCS
Az előző életed: Nem csak jó híred volt, hanem tudásod, bölcsességed és szerénységed miatt nagy szeretetnek örvendtél. A zajos tapsnál és éljenzésnél sokkal többre becsülted azt, hogy tegyél másokért.

Jelenlegi életed: Érzékeny, nehezen megközelíthető személy vagy. Úgy érzed, hogy szüntelenül védekezned kell a világ támadásai, a rosszindulatú emberek, és a negatív hatások ellen. Őszinte és becsületes vagy, aki az élete utolsó szakaszában ismeri meg az igaz szerelmet.

Születési idő: március 1-10. és november 27. - december 18.

HÁZASSÁGSZÉDELGŐ
Az előző életed: Te voltál a világjáró, aki a földgolyó különböző pontjain hajszolta a kalandokat, mindenkinek házasságot ígért, és persze sohasem bukott le. Élvezted az életet és hirdetted, hogy az idő minden problémát megold.

Jelenlegi életed: Ha hazáról, üzletről, vagy hitről, és nem a szerelemről van szó, akkor őszinte, hűséges és kitartó vagy. A házasságot nem neked találták ki, mert úgy érzed magad, mint a madár kalitkába zárva.

Születési idő: április 1-19 és november 8-17.

VARÁZSLÓ
Előző életedben: Te voltál az a híres varázsló, akihez az emberek a megoldhatatlan problémáikkal fordultak. Rengeteg ellenséged volt, de ezek az idő múltával sorra behódoltak neked.
Jelenleg életedben: Meg kell próbálnod az embereket nem manipulálni, a féltékenységedet kordában tartani, és higgadtnak maradni minden helyzetedben.

Születési idő: július 14-28, szeptember 23-27. és október 3-17.

A CSALÁD MOTORJA
Az előző életed: Az előző életedben tyúkanyóként egy nagycsaládot tartottál össze, és nagy udvarházat tartottál. Talán még kulcsárnéként is helytálltál, aki az éléskamráért felelt. Egy korábbi életedben te voltál a várúrnő, aki úgy osztogatta a parancsokat, hogy közben példát mutatva keményen dolgozott.

Jelenlegi életed: Nehezen viseled ha utasítgatnak. Ahogy telnek az évek, egyre nehezebben alkalmazkodsz mások rigolyáihoz. Megtanulandó feladatod: mások életébe ne avatkozz be.

Forrás: c-phoenix.hu

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!