A menyasszony olyan dolgot tett, amire eddig nemigen volt példa...



Mi van, ha a pár egy héttel az esküvő előtt döbben rá, hogy mégsem akarják összekötni az életüket?

A 24 éves Kolbie Sanders úgy gondolta, hogy a tönkrement párkapcsolata nem lehet akadály, és az esküvő meg lesz tartva - csak nem úgy, ahogy az eredetileg el volt tervezve.

A menyasszony ügy döntött, felajánlja a megszervezett ceremóniát egy idegennek: kitett egy Facebook-posztot, hogy házasodni vágyó párokat keres, akikre ingyen átruházná a nagy alkalmat.

A postaládáját ezek után tömegével özönlötték el az üzenetek, végül pedig a lány kiválasztotta, szerinte kik érdemlik meg leginkább az ingyen-álomnapot.

Végül egy 22 éves egyetemista lány lett a szerencsés nyertes, akit Kolbie azért választott, mert tudta, hogy a nagypapája súlyos betegségben szenved és lehet, hogy nem lesz már alkalma látni az unokát az oltár előtt.

Természetesen a ceremóniára az adományozó lányt is meghívták, akit az egész internet imád a nagyvonalúságáért.

Természetesen a sajtó is felkarolta a példátlan eseményt, és nagyvonalúan támogatást adott a felmerült költségek kifizetésében.

Kolbie számára az egész dolog felfoghatatlan: kitett egy Facebook posztot, ami vírusként terjedt, és olyan jót tett más emberekkel, amit soha nem gondolt volna. Számára az a tanulság, hogy az önzetlenség olyan pozitív energiákat képes beindítani a világban, mint semmi más.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!