Ha nehéz is ezt meg kell tenniük!A Blikk úgy tudja, hogy L.L. Junior és gyerekinek anyja, Csilla a másfél hete tragikus balesetben elhunyt fiuk, Dávidka temetése után leültek, és megállapodtak, hogy segítik egymást.
- Az ügyfelem, Csilla és Junior között van most egyfajta nyitás – erősítette meg információinkat Csilla ügyvédje, dr. Horváth Gábor. – Próbálunk minél békésebb megoldást keresni. Junior jelezte, hogy bántja ügyfelem korábbi Facebook-posztja, amelyet a béke érdekében el is távolítottunk. Sőt, Junior a múlt hét végén több fotót és videót is küldött ügyfelemnek, arról, ahogy kerékpározni tanítja Lacikát, de a gyermekkel is többször beszélhetett azóta az édesanyja.

Az elmúlt héten elharapózott indulatok helyét átvette a nyugodt párbeszéd, most egymást segítik a gyászban.

– Már mindketten sokkal békésebbek. Bár Junior eddig sem akart vitát, így hozta a helyzet – mondta lapunknak a zenész menedzsere, Száva Rita. – Nagyon sajnálja Csillát, hiszen tudja, min megy keresztül. Ő volt ott a kisfiúval, végignézte a tragédiát. Csak ő tud neki segíteni, mert ugyanazt a fájdalmat élik át mind a ketten. 

Felügyelet mellett láthatja a gyerekét az édesanya - írja a Blikk.

Itt érhető el a teljes cikk.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!