Árulkodó az is, hogy viszonyul az édesanyjához, a lánytestvéreihez.Egy nő bármennyire is szerelmes, szeretne mást is érezni azon kívül, hogy repdes az örömtől. A megbízhatóságot azt, hogy a szerelme az a férfi, aki bármikor vigyáz rá. Egy nő mindig azt a férfit választja, aki meghódítja őt, aki figyelmes, jólelkű és lehet vele viccelődni is.

Ha egy férfi rendes egy nővel szemben, akkor a nő is rendes lesz vele szemben. A nők a jó hozzáállású férfiakat, a férfiak pedig a jó hozzáállású nőket választják. Olyan ez mint egy megérzés két ember között, mert tudják, ha többet adnak, akkor jobban fogják egymást szeretni és boldogak lesznek együtt.

Egy férfi aki tudja ezt, felkészülve fog egy kapcsolatba lépni, tisztelni, szeretni fogja a nőt és biztonságot fog nyújtani neki. A férfi értékelni fogja a nőt!

Egy férfi helyes hozzáállása a feleségéhez tulajdonképen az, ahogyan viszonyul a nőkhöz, az édesanyjához, a húgához.

Azok a férfiak akik jól viszonyulnak a dolgokhoz, mindig egy lépéssel előrébb lesznek, legyen szó egy komoly kapcsolatról, családról, egy életre szóló szerelemről. A nők olyan férfiakat választanak akik komolyak és akivel szerető családot lehet alapítani.

Azokkal a férfiakkal akik csak csodálják a nőket, rövid ideig fog tartani a kapcsolat, a hozzáállás a legfontosabb dolog. Az a férfi akinek jó a hozzáállása az mindig a nő mellett van amikor segítenie kell, bátorítania kell, döntést kell hozzon azért, hogy meghallgassa őt.

Ezt csak egy olyan férfitől lehet elvárni, akinek jó a hozzáállása a szeretett nőhöz és a kapcsolatukhoz.

A nők a férfi után formálódnak, a férfi pedig együtt változik a nővel akkor, ha mindkettőjük komolyan gondolja a kapcsolatot és szeretik egymást.

A férfi intelligenciaszintje azzal mérhető ahogyan viszonyul a nőhöz és ezzel elsősorban a férfiak értenek egyet.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!